Canon PIXMA iX6850 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 9600¹ x 2400 dpi

Teknologjia e Printimit

5 Bojëra të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)


Kokë printimi Inkjet FINE me 1pl (min.) masë e derdhjes të bojës


Bojëra ChromaLife100+

Shpejtësia e Printimit Mono

Rreth 14,5 inm¹

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Rreth 10,4 inm¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordurë 10x15cm: Përafër. 36 sekonda¹


A3+ me bordurë: Përafër. 120 sekonda¹

Printimi pa Bordura

Po (A3+, A3, A4, LTR, LDR, 25x30cm, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Përdorimi Manual

SPECIFIKIMET E SKANERIT

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

SPECIFIKIMET E FAKSIT

BOJËRAT E PAJTUESHME

Fishekët standardë të bojës

PGI-550PGBK (Pigment i zi)


CLI-551BK (I zi)


CLI-551C (Cianik)


CLI-551M (I purpurtë)


CLI-551Y (I verdhë)

Fishekë Opsionalë Boje XL

PGI-555PGBK XXL (Pigment i zi XXL)


PGI-550PGBK XL (Pigment i zi XL)


CLI-551BK XL (I zi XL)


CLI-551C XL (Cianik XL)


CLI-551M XL (I purpurtë XL)


CLI-551Y XL (I verdhë XL)

RENDIMENTET E BOJËS

PBK (Pigment i zi)

Standard: 375 faqe dokumentesh ose 2.390* foto


Opsional XL: 620 faqe dokumentesh ose 4.720 foto


Opsional XXL: 1.000 faqe dokumentesh ose 7.685 foto

BK (E zezë)

Standard: 1.645* faqe dokumentesh ose 384 foto


Opsional XL: 5,000* faqe dokumentesh ose 845 foto

C (Cianike)

Standard: 337 faqe dokumentesh ose 125* foto


Opsional XL: 700 faqe dokumentesh ose 283 foto

M (E purpurt)

Standard: 324 faqe dokumentesh ose 138* foto


Opsional XL: 670 faqe dokumentesh ose 340 foto

Y (E verdhë)

Standard: 331 faqe dokumentesh 120 foto


Opsional XL: 700 faqe dokumentesh 293 foto

E përzier (CMY mesatare)

Standard CMY: 331 faqe dokumentesh ose 127 foto


Opsional XL CMY: 690 faqe dokumentesh ose 303 foto

Standardet e testimit

ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


ISO/IEC 29102 për foto 10x15cm me ngjyra pa kufij


Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Zarfa: (DL, COM10)


Canon Pro Platinum (PT-101)


Canon Pro Luster (LU-101)


Canon Plus Glossy II (PP-201)


Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)


Canon Matte (MP-101)


Canon High Resolution Paper (HR-101N)


Canon Photo Stickers (PS-101)


Canon Transferim Bluze TR-301,

Prodhimi maksimal i letrës

Maks. 150 fletë letër e zakonshme


Maks. 20 fletë letër fotografike

Madhësitë e letrës

A3+, A3, A4, A5, B4, B5, LTR, LGL, LDR, 25x30cm, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Canon letër fotografie deri në 300 g/m² (PT-101)

NDËRFAQJA

Lidhje me Kabllo

USB me shpejtësi të lartë


Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)

Lidhje pa Kabllo

Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Mbështetje Aplikacionesh

Aplikacioni Canon PRINT¹


Apple AirPrint


Printimi me Google Cloud

LIDHSHMËRIA

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows 10 (32 dhe 64-bit)


Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32-bit


Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS (aplikacioni Canon PRINT, AirPrint)


Android (aplikacioni Canon PRINT)


Windows RT

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër i printerit


My Image Garden


Menyja e shpejtë


Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

TIPARET FIZIKE

Përmasat (Gj x Th x L)

584 x 310 x 159 mm

Pesha

8,1kg

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,3 W


Në gatishmëri (lidhja Wi-Fi me kompjuterin): afro 2,0 W


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,4 W


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 2 minuta


Printim: Afërsisht. 24 W¹

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 44,0 dB(A)¹

OPERATING HUMIDITY

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C


Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Cikli i punës

deri në 12,000 faqe / muaj

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit. A3+ me kufij: 11x14" (28x35cm) figurë në letër me përmasë A3+

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi.

¹ Aplikacioni Canon PRINT është një aplikacion falas i Canon për smartfonë dhe tabletë. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A3 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.