Canon PIXMA iX6840

PIXMA iX6840

This high performance A3+ office printer offers Wi-Fi and Ethernet connectivity, plus printing from mobile devices. 5 single inks efficiently deliver superior quality business documents and photos.

PIXMA iX6840

Përfitimet

  • High-performance, ultra compact A3+ business printer
  • Easy sharing with wireless and Ethernet connectivity
  • Superb quality prints and no waste with individually replaceable 5 single inks system
  • Superfast document printing: A4 ISO ESAT 14.5 ipm mono/10.4 ipm colour
  • Print more for less with optional XL and XXL inks

Veçoritë e detajuara

Shikoni pak një pamje më të detajuar të Canon PIXMA iX6840

Compact A3+ office printer


Stylish and ultra compact this high performance A3+ printer with 5 single inks offers exceptional quality document and photo printing. It is the ideal desktop solution for printing large excel spreadsheets, business posters and photos.

Smart connectivity


With both Wi-Fi and Ethernet connectivity it can easily be shared between multiple PCs via an office network. Download Canon PRINT app to print from your smart devices. Apple AirPrint and Google Cloud Print support is also provided.

Superior quality


The 5 single ink system includes pigment black ink for crisp, sharp text and dye colour inks for beautiful photo-lab quality images - plus for more efficient printing you only need to change the colour that runs out.

Fast printing


No waiting for beautiful prints. Thanks to Canon's FINE technology this printer has a rapid A4 document print speed of 14.5 ipm in mono and 10.4 ipm in colour, and it can print a photo lab-quality 10x15cm borderless photo in approx. 36 seconds.

Save with XL inks


Print more for less. Optional XL inks deliver significantly more pages, offering up to 30% savings per page compared to standard size inks. The optional XXL pigment black ink allows you to print up to 1000 monochrome pages.

Exclusive contents


Enjoy access to a wide range of professional quality creative content with CREATIVE PARK PREMIUM. Easily create and print posters and business documents using templates from the exclusive Solution Templates service.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon PIXMA iX6840, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Superb photolab-quality print head

Kokë e printimit të shkëlqyer me cilësi të laboratorit fotografik

Only change the ink which runs out

Ndryshoni vetëm bojën që mbarohet

Prints up to A3+ (329x483mm)

Printime deri në A3+ (329x483mm)

Use and share wirelessly

Përdorni dhe ndani nëpër wi-fi

Canon PRINT app

Aplikacioni Canon PRINT

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

Optional high yield inks

Bojëra Fakultativ të lartë të jepnin

Downloadable business templates

Shabllone të biznesit të shkarkueshme

  • Printer A3+ – PIXMA iX6840
  • 5 Depozita Boje të Veçanta (PBK, BK, C, M, Y)
  • Kabllo të Energjisë
  • Konfigurimi CD-ROM
  • Manualet dhe dokumentat tjera

PIXMA iX6840 Video

AirPrint-Printers

Printim me valë

Me Wi-Fi mund të printoni nga smartfonët dhe tabletët.

Printerë të Cilësisë Premium

Teknologjitë unike të printimit dhe të bojës në printerat PIXMA japin printime të jashtëzakonshme, me cilësi të lartë.

quality-banner-310x180_v2.png

Mësoni dhe eksploroni

Tutoriale

Për veçoritë e disponueshme ju lutem shikoni të dhënat specifike mbi produktin.

Si të fillohet

getting-started-image

Si të fillohet

Ky film i shkurtër prezanton serinë PIXMA MG për një publik të gjerë. Me ndihmën e një djali të ri demonstrues në 'zyrën e tij në shtëpi', filmi tregon grupet bazë të funksioneve.

Shikoni videon

Jini krijues

be-creative-image

Jini krijues

Ky film i shkurtër përbëhet nga 5 pjesë, secila e pajisur me një demonstrues të ndryshëm që na tregon sa e lehtë është të përdorim veçoritë dhe softuerët e PIXMA për të shtuar kreativitetin në shtëi.

Shikoni videon

Lidhuni

Get Connected-image

Lidhuni

Ky film i shkurtër përbëhet nga 5 pjesë, secila e pajisur me një demonstrues të ndryshëm që na tregon sa e lehtë është të printojmë nga, dhe të skanojmë në smartfonë ose tableta të famshme, duke përdorur printerin wireless PIXMA.

Shikoni videon
Online manual and download

Manuali online dhe instalimi

Shfletoni manualin për këtë printer pa shkarkuar ose instaluar skedarë në kompjuterin, smartfonin ose tabletin tuaj. Shikoni si ta instaloni printerin në pajisjen dhe sistemin tuaj operativ dhe të shkarkoni softuerët e kërkuar.

Wireless connection setup

Find the requirements needed to setup this printer on a wireless connection, the available connection methods, and the step by step instructions as well as how to reset the printer back to the factory settings.

New Wi-Fi Module Image.png