Canon PIXMA iP7250 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

Funksionet kryesore

Printimi i dokumentit dhe i fotografisë

Funksione të tjera

Dokumente nga të dyja anët


Printimi në sipërfaqen e diskut


Printimi nga smartfonët dhe kompjuterët tablet


Ndihma për AirPrint

Ç'farë ka në kuti

Printer, 5 rezervuarë boje, kabllo e energjisë, manuali i konfigurimit, sirtari i printimit të CD-së, CD i programit kompjuterik dhe manualit të përdoruesit

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 9600¹ x 2400 dpi

Motorri i Printimit

Teknologjia e printimit inkjet me kokën E IMËT


Sistemi me 5 ngjyra me min. madhësinë e pikëzës së bojës 1pl


5 rezervuarë individualë boje më ChromaLife100+

Shpejtësia e printimit të dokumentit mono

ESAT: Afërsisht. 15,0 inm ¹

Shpejtësia e printimit të dokumentit me ngjyra

ESAT: Afërsisht. 10,0 inm ¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 21 sekonda ¹

Printimi pa Bordura

Po (A4, Letër, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)

Printim nga të Dyja Anët

Printimi automatik nga të dyja anët (A4, A5, B5, Letter)

Printimi drejtpërdrejt në disk

Po (programi kompjuterik i përfshirë)

Tipare të tjera të printimit

Printimi i vendosjes së madhësisë së faqes, Printimi i shkallëzuar, Faqe të shumta për fletën e printuar, Printimi i broshurave, Printimi i posterave, Ngjitje¹

PRODHIMI I BOJËS DHE I FAQEVE

Fishekët standardë të bojës

5 rezervuarë individualë boje


PGI-550PGBK (Pigment i zi)


CLI-551BK (I zi)


CLI-551C (Cianik)


CLI-551M (I purpurtë)


CLI-551Y (I verdhë)

Fishekë boje opsionalë

Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë


PGI-550PGBK XL (Pigment i zi)


CLI-551BK XL (I zi)


CLI-551C XL (Cianik)


CLI-551M XL (I purpurtë)


CLI-551Y XL (I verdhë)

Jeta e rezervuarit të bojës - Printimi i dokumenteve

Dokument me ngjyra A4¹


Pigment i zi: 300 faqe


Pigment i zi XL: 500 faqe


I zi: 1795* faqe


I zi XL: 5530* faqe


Cianik: 332 faqe


Cianik XL: 695 faqe


I purpurtë: 319 faqe


I purpurtë XL: 680 faqe


I verdhë: 344 faqe


I verdhë XL: 695 faqe


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

Jeta e rezervuarit të bojës - Printimi i fotografive

Fotografi 10x15cm¹


Pigment i zi: 2425* fotografi


Pigment i zi XL: 5615* fotografi


I zi: 376* fotografi


I zi XL: 1130* fotografi


Cianik: 121 fotografi


Cianik XL: 267 fotografi


I purpurtë: 132 fotografi


I purpurtë XL: 313 fotografi


I verdhë: 130 fotografi


I verdhë XL: 274 fotografi


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme, Zarfa, Letër Fotografie Pro Platinum (PT-101), Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II (PP-201), Letër Fotografie Pro me Llustër (LU-101), Letër Fotografie Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201), Letër Fotografie me Shkëlqim "Përdorimi i Përditshëm" (GP-501), Letër Fotografie Mat (MP-101), Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N), Letër e Transferimit në Bluzë (TR-301), Ngjitës Fotografikë (PS-101)

Prodhimi maksimal i letrës

Kaseta e poshtme: Maks. 125 fletë (letër e zakonshme)


Kaseta e sipërme: Maks. 20 fletë (letër fotografike)


Sirtari i printimit drejtpërdrejt në disk: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm

Madhësitë e letrës

Kaseta e poshtme: A4, A5, B5, Letter, Legal, Zarfa (madhësia DL ose tregtare 10), 20x25cm


Kaseta e sipërme: 10x15cm, 13x18cm

Pesha e Letrës

Kaseta e poshtme: Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m², Letër fotografike deri në përafër. 300 g/m² (letër speciale e Canon)


Kaseta e sipërme: Letër fotografike deri në përafër. 300 g/m² (letër speciale e Canon)

NDËRFAQJA

Lloji i ndërfaqes - PC / Mac

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)


Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Lloji i ndërfaqes - Jo PC

Pajisjet Android, iPhone, iPod touch dhe iPad¹


Apple AirPrint

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Programi kompjuterik i përfshirë

Drajvër i printerit


My Image Garden


Përdorimi i CREATIVE PARK PREMIUM


Printimi i Filmit me HD të Plotë ¹


Menyja e shpejtë


Easy-WebPrint EX (shkarkim) ²

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows 10 (32 dhe 64 bitë)


Windows 8 (32 dhe 64bit)


Windows RT


Windows 7 (32 dhe 64bit)


Windows Vista SP1, SP2 (32 dhe 64bit)


Windows XP SP3 (32bit)


Mac OS X 10.5.8 - 10,8

Kërkesat e sistemit të Windows

Windows 7: 1GHz ose CPU më i shpejtë, 1GB RAM (32bit) / 2GB RAM (64bit)


Windows Vista SP1 ose SP2: CPU 1GHZ ose më i shpejtë, 512 MB RAM


Windows XP SP3: CPU 300MHz ose më i shpejtë, 128MB RAM


Shfletuesi i internetit: Internet Explorer 6 ose më lart


Drajver CD-ROM


Ekrani: 800 x 600 ose më mirë

Kërkesat e sistemit të Mac

Mac OS X v10,7: Intel Core2Duo (ose më lart) CPU, 1GB RAM


Mac OS X v10,6: Intel CPU, 1GB RAM


Mac OS X v10.5.8: Intel CPU, 512MB RAM


Shfletuesi i internetit: Safari 3 ose më lartë


Drajver CD-ROM


Ekrani: XGA 1024 x 768 ose më mirë

TIPARET FIZIKE

Pesha

Rreth 6,6 kg

Përmasat (Gj x Th x L)

451 x 368 x 128mm

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 44,4 dB ¹

Temperatura e përdorimit

5-35°C

Lagështira e përdorimit

10-90%RH (pa kondensim të ujit)

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,3 W


Në gatishmëri (lidhja pa tel me kompjuterin): Përafër. 2,1 W


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,1 W


Koha për të hyrë në metodën e Gatishmërisë: 3 minuta


Printim: Afërsisht. 24 W (lidhja pa tel me kompjuterin) ¹

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Për më shumë informacion mbi ChromaLife100+ ju lutemi vizitoni www.canon-europe.com/chromalife100.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacion të rezultatit shihni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Për më shumë informacion mbi ChromaLife100+ ju lutemi vizitoni www.canon-europe.com/chromalife100.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi dhe instalimin e aplikacionit falas të Canon: EPP për Android dhe iEPP për iOS. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 në letrën e zakonshme me madhësi A4 duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Disa tiparë të disponueshëm vetëm në drajvërin e Windows.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me standardin ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Vlera e rezultatit të deklaruar në përputhje me ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.

¹ Kërkon lidhje përmes rrjetit Wi-Fi dhe instalimin e aplikacionit falas të Canon: EPP për Android dhe iEPP për iOS. Jo i disponueshëm në disa vende ose rajone.

¹ Printimi i Filmit me HD të Plotë është i disponueshëm për skedarët e filmit MOV dhe MP4 të krijuar nga kamera digitale dhe videokamera të caktuara të Canon. Kërkon instalimin e programit kompjuterik të lidhur me videokamerën ose kamerën digjitale të Canon, nga e cila u rregjistrua filmi. Skedarët MOV kërkojnë: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versioni 6,5 ose më i ri), skedarët MP4 kërkojnë: ImageBrowser EX (versioni 1,0 ose më i ri).


² Easy-WebPrint EX kërkon Internet Explorer 7 ose më i ri

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 në letrën e zakonshme me madhësi A4 duke përdorur cilësimet fillestare.