Canon PIXMA iP2850 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 4800¹ x 600 dpi

Teknologjia e Printimit

2 fishekë boje FINE (BK, CL)


Sistem Inkjet me 2pl (min.) masë e derdhjes të bojës

Shpejtësia e Printimit Mono

Rreth 8,0 ipm¹

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

Rreth 4,0 ipm¹

Printimi pa Bordura

Jo i disponueshëm

Printim nga të Dyja Anët

Përdorimi Manual

SPECIFIKIMET E SKANERIT

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

SPECIFIKIMET E FAKSIT

BOJËRAT E PAJTUESHME

Fishekët standardë të bojës

PG-545 (Pigment i zi)


CL-546 (Ngjyra)

Fishekë Opsionalë Boje XL

PG-545XL (Pigment i zi XL)


CL-546XL (Ngjyra XL)

RENDIMENTET E BOJËS

BK (Pigment i zi)

Standard: 180 faqe dokumentesh


XL opsionale: 400 faqe dokumentesh

CL (ngjyrë - CMY)

Standard: 180 faqe dokumentesh


XL opsionale: 300 faqe dokumentesh

Standardet e testimit

ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Zarfa: (DL, COM10)


Canon Plus Glossy II (PP-201)


Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)

Prodhimi maksimal i letrës

Maks. 60 fletë letër e zakonshme


Maks. 10 fletë letër fotografike

Madhësitë e letrës

Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL


Letër fotografie: 13x18cm, 10x15cm

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Canon letër fotografie: deri në 275 g/m² (PP-201)

NDËRFAQJA

LIDHSHMËRIA

Lidhje me Kabllo

USB me shpejtësi të lartë

Lidhje pa Kabllo

Jo i disponueshëm

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32 bitë


Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

Sistemet Mobile të Suportuara

Windows RT

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Drajvër i printerit


My Image Garden


Menyja e shpejtë


Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

TIPARET FIZIKE

Përmasat (Gj x Th x L)

426 x 235 x 134mm

Pesha

Rreth 2,3 kg

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,5 W


Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 0,8 W


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 0,8 W


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 2 minuta


Printim: Afërsisht. 8 W ¹

OPERATING HUMIDITY

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C


Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimal prej 1/4800 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit A4 në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.