Canon PIXMA iP110 Specifikimet

PËRMBLEDHJE

Funksionet

Printim Wireless, Cloud

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Rezolucioni i printimit

Deri në 9600¹ x 2400 dpi

Motorri i Printimit

2 kuti boje: e Zezë (Pigment BK) dhe Ngjyra (BK, C, M, Y)


Kokë printimi Inkjet FINE me 1pl (min.) masë e derdhjes të bojës


Bojëra ChromaLife100

Shpejtësi e Cilësisë së Laboratorit Fotografik

Pa bordura 10 x 15cm: Përafër. 50 sekonda (Standard)

Shpejtësia e Printimit Mono

përafër. 9,0 ipm ¹

Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë

përafër. 5,8 ipm ¹

Shpejtësia e prinimit të fotografisë

Pa bordura 10x15cm: afërsisht 53 sek. ¹

Printimi pa Bordura

Po (A4, Letter, 13 x 18cm, 10 x 15cm, 20 x 25cm)

Printim nga të Dyja Anët

Përdorimi Manual

FISHEKËT DHE PRODHIMI

Bojërat e pajtueshme

PGI-35 e Zezë


CLI-36 Ngjyra

Jetëgjatësia e kutisë të bojës

PGI-35 e zezë: 191 faqe ose 1915 foto*


CLI-36 ngjyra: 249 faqe ose 104 foto

Standardet e testimit

ISO/IEC 24711 për faqe dokumentesh A4 me ngjyra


ISO/IEC 29102 për foto 10x15cm me ngjyra pa kufij


Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm


* *Rezultati Suplementar i Përafërt

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Zarfa


Photo Paper Glossy II (PP-201)


Glossy Photo Letër (GP-501)


Letër Fotografike Mat (MP-101)


Ngjitës Fotografikë (PS-101)

Prodhimi maksimal i letrës

Futësi i Fletëve: Maks. 50 fletë

Madhësitë e letrës

A4, B5, A5, Letter, Zarfe (madhësi DL ose Komerciale 10), 10 x 15 cm, 13 x 18 cm, 20x25 cm

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 deri në 105 g/m²


Letra fotografike Canon deri në 275 g/m²

LIDHSHMËRIA

Lidhje me Kabllo

USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)

Lidhje pa Kabllo

Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n


Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Mbështetje Aplikacionesh

Lidhja me Re PIXMA


Aplikacioni Canon PRINT


Plugin Canon Print Service (Android)


Printimi me Google Cloud


Apple AirPrint


Metodë për pikë aksesi


WLAN PictBridge


Mopria Print Service (Android)

DRAJVERA DHE PROGRAM KOMPJUTERIK

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10 (32 dhe 64-bit)


Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32-bit


Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS


Android


Windows RT

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: hapësirë disku 3GB, Internet Explorer 8


Mac: lidhje Interneti, hapësirë disku 1,5GB, Safari 5


Ekrani: 1024 x 768 XGA

Programi kompjuterik i Përfshirë

Programi drejtues i printerit


My Image Garden


Menyja e shpejtë


Easy-WebPrint EX (plug-in për IE8 ose më i lartë)

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Burimi i Energjisë

AC: 100-240V, 50/60Hz


Bateria Li-ion

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,2 W


Në gatishmëri (lidhja pa tel me kompjuterin): Përafër. 1,8 W


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,2 W


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 2 minuta


Printim: Afërsisht. 10 W (lidhja pa tel me kompjuterin) ¹

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C


Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Nivelet e Zhurmës Akustike

Rreth 38,0 dB(A) ¹

Përmasat (Gj x Th x L)

Rreth 322 x 226 x 62 mm


Rreth 322 x 185 x 62 mm (pa bateri)

Pesha

Rreth 2,2 kg


Rreth 2,0 kg (pa bateri)

BATERIA PORTATIVE (OPSIONALE)

Lloji

Me jone litiumi

Niveli i voltazhit

11,1V  2110mAh

Koha e karikimit (orë)

përafër. 3

Treguesi i pjesës së mbetur

LED 3 hapa

Faqet e printueshme

përafër. 240 fletë (lidhja LAN pa tel me kompjuterin) ¹


përafër. 290 fletë (lidhja USB me kompjuterin) ¹

Mohimi i përgjegjësisë

Mospranimet standarde

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Shënimi në fund të faqes

¹ Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/9600 inç

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734

¹ Shpejtësia e printimit të fotografisë mbështetet në cilësimin fillestar të drajvërit duke përdorur standardin ISO/JIS-SCID N2 në Letër Fotografie Plus me Shkëlqim II Canon dhe nuk mban parasysh kohën e përpunimit të të dhënave në kompjuterin e individit.

¹ Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kur printoni modelin ISO/JIS-SCID N2 në 10x15cm Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Kushtet: i testuar në temperaturë dhe lagështi normale, duke përdorur një bateri të re plotësisht të karikuar, duke printuar skedarë ISO/IEC 24712 (5 modele) në vazhdimësi me ngjyra në letër të thjeshtë A4 në modalitetin Standard të softuerit drejtues të printerit.