Canon High Resolution Paper HR-101N Specifikimet

SPECIFIKIMET E PËRGJITHSHME

Emri

Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)

Lustër në Sipërfaqe

Mat

SHKËLQIMI

Ndriçimi ISO

93%

Trashësia

0.122 mm

Pesha

106 gsm

36X43CM (14X17")

A4

Paketa me 50 dhe 200 fletë

A3

Paketa me 20 dhe 100 fletë

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.