Printim pa tela MAXIFY

Me lidhjen Wi-Fi në të gjithë gamën ju mund të ndani me lehtësi printerin tuaj MAXIFY mes shumë përdoruesve dhe të printoni me valë nga kudo në zyrë. Printimi nga smartfonët dhe tabletat nuk ka qenë asnjë më i lehtë, falë aplikacioneve falas të Canon për printimin dhe mbështetjes Apple AirPrint™ në të gjithë gamën.