Printerë MAXIFY për zyra të vogla

Rritni në maksimum potencialin e zyrës tuaj të vogël me printerët MAXIFY të fortë dhe produktivë të bizneseve të vogla. Zgjidhje perfekte e printimit me kosto të ulët për zyra të vogla me deri në 5 punonjës dhe printim midis 250-1,500 faqe në muaj.

MAXIFY-convinience-and-speed

Lehtësi dhe shpejtësi

Mund të gëzoni me lehtësi trajtimin e dokumenteve me shumë faqe me gamën tonë të printerëve me kapacitet letrash të mëdha dhe printerët Gjithçka-Në-Një me ADF me 50 fletë të integruar. Shpejtësitë të mëdha të printimit për biznes dhe Printimi i Parë i Shpejtë sigurojnë që të mos ketë nevojë të prisni përsëri për dokumentet tuaja. Me printerët Gjithçka-Në-Një për zyra të vogla ju mund të ruani madje veprimet tuaja të preferuara për t'i përdorur me lehtësi herën tjetër.

Lidhja pa tela

Me lidhjen Wi-Fi dhe Ethernet në dispozicion ju mund të ndani me lehtësi funksionet e printimit dhe skanimit nga kudo. Printimi pa tela nga smartfonët dhe tabletat është i thjeshtë duke përdorur aplikacionin MAXIFY Printing Solutions ose Apple AirPrint™. Mund të printoni përmes një rrjeti me valë, ad hoc duke përdorur Access Point Mode ose edhe përmes internetit me mbështetjen cloud.

Mëso më shumë

MAXIFY-Wireless-Connectivity
MAXIFY-Printer-Control

Kontroll printeri

Për më shumë qetësi, një ndërfaqe telekomande ju lejon të monitoroni dhe kontrolloni printerin e zyrës të vogël përmes rrjetit. Mund të kontrolloni gjendjen e printerit dhe nivelet e bojës si edhe të monitoroni përdorimin total ose sipas një tipi të caktuar, si për shembull printimi mono dupleks. Mund të kufizoni në distancë disa veprime të caktuara, si për shembull fotokopje me ngjyra dhe të kryeni parametra të printerit, p.sh. konfigurimi i Cloud Link.

Skanim i avancuar

Me skanimin në email të disponueshëm në të gjithë printerët Gjithçka-Në-Një për zyra ju mund të dërgoni dhe skanoni direkt nga ekrani i printerit në adresat email të zgjedhura, ose të krijoni draft email me skanimin si bashkëngjitje në shërbimin webmail (Gmail, MS Exchange, Yahoo!). Gjithashtu mund të ngarkoni dokumentet e skanuara direkt në Evernote, Dropbox, Google Drive dhe SkyDrive) ose të skanoni në një vend rrjeti.

MAXIFY-Advanced-Scanning
MAXIFY-save money on ink and paper.

Kurseni para për bojën dhe letrën

Kutitë e bojës XL me rendiment të lartë printojnë deri në 2,500 dokumente mono dhe 1,200 me ngjyra me kosto të ulët për faqe. Opsioni me 4 ngjyra përmban një set të plotë me bojëra rezervë për printim edhe më kosto-efektiv. Me printimin automatik në 2 anë ju mund të reduktoni sasinë e letrës që përdorni dhe të krijoni dokumente dy anëshe me pamje profesionale.

Punoni nga shtëpia?

Shikoni gamën tonë të printerëve MAXIFY për zyra shtëpie të cilët ofrojnë produktivitet të lartë dhe janë idealë për personat që bëjnë biznesin e tyre nga shtëpia.

Printerët tanë MAXIFY për zyra shtëpie

MAXIFY-Working-from-home

AirPrint është markë tregtare e Apple Inc.