Canon MAXIFY MB5150 Series Specifikimet

PËRMBLEDHJE

Numrat e modeleve

MB5150


MB5155

Përmbledhje

Printer produktiv Gjithçka-Në-Një për zyrat e vogla me printim të volumeve të mëdha

Funksionet

Printim, Fotokopje, Skanim, Faks, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (rreth)

24,0 ipm mono A4¹


15,5 ipm ngjyra A4¹

Koha e faqes së parë (rreth)

Mono: 6 sek (gati) / 10 sek (gjumë)


Ngjyra: 7 sek (gati) / 12 sek (gjumë)

Teknologjia e printimit

Inkjet, kokë FINE

Rezolucioni maks. i printimit

600 x 1200 dpi

Bordurat e printimit (min.)

Lart: 3mm, Poshtë: 5mm, Majtas & Djathtas: 3.4mm

Printim në 2 anë

Automatik (A4, LTR letër e zakonshme)

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë, ADF

Teknologjia e skanerit

2x Skaner me ngjyra CIS

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

Deri në 1200 x 1200 dpi¹

Skanim në 2 anë

I disponueshëm (një kalim)

Shpejtësia e skanimit (ADF) Afro

Dupleks 23 ipm Col¹


Dupleks 23 ipm B/W¹

Madhësia Maksimale e Dokumentit

Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)


ADF: A4, LTR, LGL

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit


Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Funksionet e skanimit

Skanim në email, Skanim në folder rrjeti, Skanim në Cloud, Skanim në USB

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

Shpejtësia e skanimit (afërsisht)

ADF me ngjyra: 11,5 ipm¹


ADF mono: 22,0 ipm¹

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 99 faqe

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400%, Përshtat në faqe

Cilësimet e cilësisë të fotokopjimit

Standard, i lartë

Funksionet e fotokopjimit

Fshirje kornize, Radhitje, 2-mbi-1, 4-mbi-1

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Lloji i Faksit

Super G3 / Ngjyra

Rezolucioni i faksit

Mono: deri në 300 x 300dpi


Ngjyra: 200 x 200 dpi

Shpejtësia e Faksit

Mono: Afërsisht 3 sek (33.6kbps)¹


Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33.6kbps)¹

Kujtesa e Faksit

Deri në 250 faqe

Thirrje e Shpejtë e Koduar

Nr. maks. 100 vendnodhje

Kontrolli i Grupit

Nr. maks. 99 vende

BOJËRAT & RENDIMENTI

Tipi i bojës

Bojë rezistente dyshe me dendësi të lartë


4 kuti boje (Zezë, Cianike, Purpurt, Verdhë)

Bojërat XL

PGI-2500XL BK (2500 faqe)¹


PGI-2500XL C (1755 faqe)¹


PGI-2500XL M (1295 faqe)¹


PGI-2500XL Y (1520 faqe)¹


Rendimenti mesatar i kutive të bojërave me ngjyra (CMY): 1500 faqe¹

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Zarfe (DL, COM10, C5, Monarch)


Canon High Resolution Paper (HR-101N)


Canon Matte (MP-101)


Canon Pro Luster (LU-101)


Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


Canon Plus Glossy II (PP-201)


Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)

Hyrja maksimale e letrës

Kaseta: 250 fletë letër e zakonshme

Madhësitë e letrës

Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL


Letër fotografike: A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm


Përmasa të tjera: Gjer. 89-215.9 mm, Gjat. 127-355.6 mm

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Letër fotografike Canon deri në 275 g/m²

LIDHJET

Lidhje me kabëll

Hi-Speed USB 2.0


Ethernet 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


Portë për memorie flesh USB (tipi A)

Lidhje me valë

Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz


Metodë e Access Point


Shikoni manualin e përdorimit për udhëzime se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN me valë.

Mbështetje aplikacionesh

Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY


MAXIFY Cloud Link (nga ekrani i printerit ose pajisje smart)


Plug-in Canon Print Service (Android)


Mopria


Microsoft Mobile Print


Apple AirPrint

SOFTUER

Sistemi operativ i mbështetur

Chrome OS


Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / 7 SP1 / Vista SP2


Windows Server 2008 / 2008 R2 / 2012 / 2012 R2


Mac OS X v10.8.5 ose më i ri

Sistemet Mobile të mbështetura

iOS, Android, Windows RT, Windows 10 Mobile

Kërkesat minimale për sistemin

Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


Ekrani: 1024x768 ose më i lartë

Softueri i përfshirë

Softueri drejtues i printerit dhe faksit


Quick Utility Toolbox


IJ Network Device Setup Utility


Easy-WebPrint EX

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekran me prekje me ngjyra 8,8 cm

Furnizues Automatik i Dokumenteve

Deri në 50-fletë

Përmasat (Gj x Th x L)

463 x 394 x 291 mm


463 x 459 x 291 mm (letër e instaluar)

Pesha

11,4 kg

Energjia

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Në gatishmëri (llamba e skanimit e fikur)


Lidhja me USB me kompjuterin : rreth 0,9 W


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura, llamba e skanimit e fikur) : rreth 1,7 W


Koha për të kaluar në pritje : rreth 7 minuta


FIKUR: rreth 0,2 W


Kopjimi (lidhja me USB me kompjuterin): afro 25 W¹

Konsumi tipik i energjisë

0,16 kWh¹

Nivelet e zhurmës

Afro 56 dB(A)¹

Mjedisi i rekomanduar i punimit

Temperatura: 15-30°C


Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Cikli i punës (në muaj)

deri në 30,000 faqe¹

Volumi i rekomanduar i printimit

250-1500 faqe / muaj

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia reale e transmetimit të faksit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Shënimi në fund të faqes

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësitë e skanimit të ADF-së janë mesatare të scESAT30secA në testin e "Matjes së produktivitetit të ADF-së", ISO/IEC 17991:2015. Kur skanoni ose kopjoni vëllime të caktuara dokumentesh (afro 150 fletë në parametrat e parazgjedhur) në vazhdimësi nga njësia ADF, printeri mund të kalojë te "modaliteti i pritjes" ku furnizimi i letrës ndalon për disa dhjetra sekonda pas çdo skanimi për të parandaluar nxehjen e tepërt të njësisë ADF.

¹ Shpejtësia e fotokopjes ADF është mesatarja e ESAT simplex, ISO/IEC 24735, pa përfshirë kohën për fotokopjen e setit të parë. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

¹ Bazuar në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra.

¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri dërgohet me kutitë e bojës të konfiguruara.

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

¹ Kopjimi: Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat e parazgjedhur. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.