Canon MAXIFY MB5050 Specifikimet

PËRMBLEDHJE

Përmbledhje

Printer produktiv Gjithçka-Në-Një për zyrat e vogla me printim të volumeve të mëdha

Funksionet

Printim, Fotokopje, Skanim, Faks, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (afërsisht)

23.0 ipm mono A4¹


15.0 ipm ngjyra A4¹

Koha e faqes së parë (afërsisht)

Mono: 7 sek (gati) / 11 sek (gjumë)


Ngjyra: 9 sek (gati) / 14 sek (gjumë)

Teknologjia e Printimit

Inkjet, kokë printimi FINE

Rezolucioni maksimal i printimit

600 x 1200 dpi

Kufijtë e printimit (min.)

Lart: 3mm, Poshtë: 5mm, Majtas & Djathtas: 3.4mm

Printim në 2 anë

Automatik (A4, LTR letër e zakonshme)

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë, ADF

Teknologjia e skanerit

Skaner me ngjyra CIS

Rezolucioni i Skanerit (Optik)

Deri në 1200 x 1200 dpi¹

Madhësia Maksimale e Dokumentit

Shtrat i sheshtë: A4, LTR (216x297mm)


ADF: A4, LTR, LGL

Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)

Ngjyra: 48 bit / 24 bit


Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit

Funksionet e skanimit

Skanim në email, Skanim në folder rrjeti, Skanim në Cloud, Skanim në USB

Shpejtësia e skanimit e ADF-së (afërsisht)

10 faqe/minutë me ngjyra A4 (në 1 anë)¹


18 faqe/minutë me ngjyra A4 (në 1 anë)¹

SPECIFIKIMET E MAKINËS FOTOKOPJUESE

Shpejtësia e skanimit (afërsisht)

ADF ngjyra: 10 ipm¹


ADF mono: 21 ipm¹

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 99 faqe

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400%, Përshtat në faqe

Cilësimet e cilësisë të fotokopjimit

Standard, i lartë

Funksionet e fotokopjimit

Fshirje kornize, Radhitje, 2-mbi-1, 4-mbi-1

SPECIFIKIMET E FAKSIT

Lloji i Faksit

Super G3 / Ngjyra

Rezolucioni i faksit

Mono: deri në 300 x 300dpi


Ngjyra: 200 x 200 dpi

Shpejtësia e Faksit

Mono: Afërsisht 3 sek (33.6kbps)¹


Ngjyra: Afërsisht 1 min. (33.6kbps)¹

Kujtesa e Faksit

Deri në 250 faqe

Thirrje e Shpejtë e Koduar

Maks. 100 vendnodhje

Kontrolli i Grupit

Maks. 99 vende

BOJËRAT & RENDIMENTI

Tipi i bojës

Bojë Rezistente Dyshe me Dendësi të Lartë


4 kuti boje (Zezë, Cianike, Purpurt, Verdhë)

Bojërat XL

PGI-2500XL BK (2500 faqe)¹


PGI-2500XL C (1755 faqe)¹


PGI-2500XL M (1295 faqe)¹


PGI-2500XL Y (1520 faqe)¹


Rendimenti mesatar i kutive të bojërave me ngjyra (CMY): 1500 faqe¹

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Zarfa: (DL, COM10)


Canon High Resolution Paper (HR-101N)


Canon Matte (MP-101)


Canon Pro Luster (LU-101)


Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


Canon Plus Glossy II (PP-201)


Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)

Prodhimi maksimal i letrës

Kaseta: 250 fletë letër e zakonshme

Madhësitë e letrës

Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL


Letër fotografike: A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm


Përmasa të tjera: Gjerësia 89-215.9 mm, Gjatësia 127-355.6 mm

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Letër fotografike Canon deri në 275 g/m²

LIDHSHMËRIA

Lidhje me Kabllo

Hi-Speed USB 2.0


Ethernet 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)


Portë për memorie flesh USB (tipi A)

Lidhje pa Kabllo

Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n¹


Metodë për Access Point


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz

Mbështetje Aplikacionesh

Aplikacion MAXIFY Printing Solutions


MAXIFY Cloud Link (nga ekrani i printerit ose pajisje smart)


Plug-in Canon Print Service (Android)


Apple AirPrint


Printimi me Google Cloud


Printo nga Email

PROGRAMI KOMPJUTERIK

Sistemi i Mbështetur i Përdorimit

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32 bitë


Windows Server 2003, 2003 R2, 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2


Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

Sistemet Mobile të Suportuara

iOS


Android


Windows RT

Kërkesat Minimale të Sistemit

Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


Ekrani: 1024x768 ose më i lartë

Programi kompjuterik i Përfshirë

Canon Quick Toolbox


Utilitet Skanimi


Easy-WebPrint EX (për Windows)

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekran me prekje me ngjyra 7.5cm

Furnizues Automatik i Dokumenteve

Deri në 50-fletë

Përmasat (Gj x Th x L)

463 x 394 x 291 mm


463 x 459 x 291 mm (letër e instaluar)

Pesha

11,4 kg

Burimi i Energjisë

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Fikur: Afërsisht 0,3 W


Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,0 W (llampa e skanimit e fikur)


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,0 W (llamba e skanimit e fikur)


Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 7 minuta


Kopjimi: Afërsisht 29 W¹

Konsumi Tipik i Energjisë

0.3 kWh¹

Nivelet e zhurmës

Rreth 54 dB(A)¹

Mjedisi i Rekomanduar i Punimit

Temperatura: 15-30°C


Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Cikli i Punës (në muaj)

deri në 30,000 faqe¹

Volumi i rekomanduar i printimit

250-1500 faqe / muaj

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia reale e transmetimit të faksit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Gjatë printimeve pasuese, printeri mund të ngadalësojë përdorimin për të parandaluar rritjen e temperaturës së brendshme.

Shpejtësia e kopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të kopjimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj. dhe nuk mban parasysh kohën e ngrohjes.

¹ Shpejtësia reale e transmetimit të faksit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimeve të faksit në skajin e marrjes, kushteve të linjës, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Shënimi në fund të faqes

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit e ADF-së përcaktohet nga skanimi i vazhdueshëm i grupeve të shumta të faqeve provë ISO/IEC24735 te kompjuteri. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

¹ Shpejtësia e fotokopjes ADF është mesatarja e ESAT simplex, ISO/IEC 24735, pa përfshirë kohën për fotokopjen e setit të parë. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

¹ Bazuar në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra.

¹ Rendimienti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri transportohet me kuti boje të montuara: 1000 faqe e zeza (BK) dhe 700 faqe ngjyrat (C/M/Y mesatarisht).

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë së Zyrës ISO/IEC 24734.

¹ Rezolucioni optik është një masë e matjes së rezolucionit maksimal të harduerit mbështetur në standardin ISO 14473. Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia e skanimit e ADF-së përcaktohet nga skanimi i vazhdueshëm i grupeve të shumta të faqeve provë ISO/IEC24735 te kompjuteri. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

¹ Shpejtësia e fotokopjes ADF është mesatarja e ESAT simplex, ISO/IEC 24735, pa përfshirë kohën për fotokopjen e setit të parë. Kur skanoni ose kopjoni një vëllim të caktuar faqesh në vazhdimësi duke përdorur njësinë automatike dokument ushqyes, printeri mund të ketë nevojë të bëjë një ndalesë (zakonisht më pak se 1 minutë) pas çdo skanimi. Kjo bëhet për të parandaluar mbinxehjen e mekanizmit të furnizimit të letrës. Kur skanoni ose kopjoni në parametrat e paracaktuara (me ngjyra, 300 dpi), furnizimi i faqeve fillon të ndërpritet pas afro 80 fletëve kur furnizimi është i vazhdueshëm ose i përsëritur në një periudhë kohore. Koha e ndërprerjes mund të ndryshojë në varësi të parametrave të skanimit duke përfshirë me ngjyra, mono, si dhe rezolucionin e skanimit.

¹ Bazuar në cilësimin standard duke përdorur ITU-T grafikun Nr.1 për mono dhe Canon Colour Fax Test Sheet për ngjyra.

¹ Rendimienti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri transportohet me kuti boje të montuara: 1000 faqe e zeza (BK) dhe 700 faqe ngjyrat (C/M/Y mesatarisht).

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

¹ Kur kopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur cilësimet fillestare.

¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.