Canon MAXIFY iB4150 Specifikimet

PËRMBLEDHJE

Përmbledhje

Printer i shpejtë dhe ekonomik për zyra të vogla

Funksionet

Printim, Wi-Fi, Ethernet + Cloud Link

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Shpejtësia e printimit (rreth)

24,0 ipm mono A4¹


15,5 ipm ngjyra A4 ¹

Koha e faqes së parë (rreth)

Mono: 6 sek (gati) / 10 sek (gjumë)


Ngjyra: 7 sek (gati) / 12 sek (gjumë)

Teknologjia e printimit

Inkjet, kokë FINE

Rezolucioni maks. i printimit

600 x 1200 dpi

Bordurat e printimit (min.)

Lart: 3mm, Poshtë: 5mm, Majtas & Djathtas: 3.4mm

Printim në 2 anë

Automatik (A4, LTR letër e zakonshme)

BOJËRAT & RENDIMENTI

Tipi i bojës

Bojë rezistente dyshe me dendësi të lartë


4 kuti boje (Zezë, Cianike, Purpurt, Verdhë)

Bojërat XL

PGI-2500XL BK (2500 faqe) ¹


PGI-2500XL C (1755 faqe) ¹


PGI-2500XL M (1295 faqe) ¹


PGI-2500XL Y (1520 faqe) ¹


Rendimenti mesatar i ngjyrave (CMY): 1500 faqe ¹

NDIHMA PËR LETRËN

Llojet e letrës

Letër e Zakonshme


Zarfe (DL, COM10, C5, Monarch)


Canon High Resolution Paper (HR-101N)


Canon Matte (MP-101)


Canon Pro Luster (LU-101)


Canon Plus Semi-gloss (SG-201)


Canon Plus Glossy II (PP-201)


Canon Glossy Përdorim i Përditshëm (GP-501)

Hyrja maksimale e letrës

Kaseta lart: 250 fletë letër të zakonshme


Kaseta poshtë: 250 fletë letër të zakonshme

Madhësitë e letrës

Letër e zakonshme: A4, A5, B5, LTR, LGL


Letër fotografike: A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm


Përmasa të tjera: Gjer. 89-215.9 mm, Gjat. 127-355.6 mm

Pesha e Letrës

Letër e zakonshme: 64 - 105 g/m²


Letër fotografike Canon deri në 275 g/m²

LIDHJET

Lidhje me kabëll

Hi-Speed USB 2.0


Ethernet 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)

Lidhje me valë

Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n ¹


Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz


Metodë e Access Point


Shikoni manualin e përdorimit për udhëzime se si të aktivizoni/çaktivizoni rrjetin LAN me valë.

Mbështetje aplikacionesh

Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY


MAXIFY Cloud Link (nga ekrani i printerit ose pajisje smart)


Plug-in Canon Print Service (Android)


Mopria


Microsoft Mobile Print


Apple AirPrint


SOFTUER

Sistemi operativ i mbështetur

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / 7 SP1 / Vista SP2


Windows Server 2008 / 2008 R2 / 2012 / 2012 R2


Mac OS X v10.8.5 ose më i ri

Sistemet Mobile të mbështetura

iOS, Android, Windows RT, Windows 10 Mobile

Kërkesat minimale për sistemin

Windows: Internet Explorer 8, lidhje interneti ose CD-ROM


Mac: Safari 5 dhe lidhje interneti


Ekrani: 1024x768 ose më i lartë

Softueri i përfshirë

Drajver i printerit


Quick Utility Toolbox


IJ Network Device Setup Utility


Easy-WebPrint EX

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Lloji & Madhësia e ekranit

Ekran i me pika të plota

Përmasat (Gj x Th x L)

463 x 394 x 290 mm


463 x 459 x 290 mm (letër e instaluar)

Pesha

9,6 kg

Energjia

AC 100-240V, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Në gatishmëri (llamba e skanimit e fikur)


Lidhja me USB me kompjuterin : rreth 0,9 W


Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura, llamba e skanimit e fikur) : rreth 1,7 W


Koha për të kaluar në pritje : rreth 7 minuta


FIKUR: rreth 0,2 W


Printimi (lidhja me USB me kompjuterin): rreth 27 W ¹

Konsumi tipik i energjisë

0,14 kWh ¹

Nivelet e zhurmës

Rreth 53 dB(A) ¹

Mjedisi i rekomanduar i punimit

Temperatura: 15-30°C


Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)

Cikli i punës (në muaj)

deri në 30 000 faqe ¹

Volumi i rekomanduar i printimit

250-1500 faqe / muaj

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të dokumenteve të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për më shumë informacione shikoni www.canon-europe.com/ink/yield

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Shënimi në fund të faqes

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri dërgohet me kutitë e bojës të konfiguruara.

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

¹ Printimi: Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat standarde. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.

¹ Shpejtësia e printimit të dokumentit në letër të zakonshme matet mbështetur në mesataren e ESAT në standardin e Provës së Kategorisë për Zyrë ISO/IEC 24734.

¹ Rendimenti i faqeve bazohet në ISO/IEC 24711 dhe printim të vazhdueshëm. Printeri dërgohet me kutitë e bojës të konfiguruara.

¹ Banda e frekuencës Wi-Fi: 2,4GHz, Wi-Fi Security: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalim administrimi

¹ Printimi: Kur printoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printeri inkjet) në madhësinë A4 të letrës së zakonshme duke përdorur parametrat standarde. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

¹ Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.

¹ Konsumi Tipik i Energjisë (TEC) përfaqëson konsumin tipik të energjisë elektrike të konsumuar nga një produkt gjatë një jave.

¹ Cikli i punës përcaktohet si një numër maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë.