Kuti boje MAXIFY

Boja Dual Resistance High Density (Dendësi e Lartë me Rezistencë të Dyfishtë) e përdorur në printerët MAXIFY është një formulë e re boje pigmenti e optimizuar në mënyrë specifike për printime biznesi. Kombinimi i bojërave DRHD dhe teknologjisë FINE të Canon siguron printim dokumentesh me ngjyra me cilësi profesionale me shpejtësi produktive për zyrat e vogla dhe të shtëpive.

Karakteristika printimi me cilësi biznesi

Kurseni para në bojë


Kutitë e bojës XL me rendiment të lartë printojnë dokumente me ngjyra me kosto të ulët për faqe. Opsioni me 4 ngjyra përmban një set të plotë me bojëra rezervë për printim edhe më kosto-efektiv.

Po kërkoni bojëra?

Gjeni kutinë ose multipakon e duhur për printerin tuaj MAXIFY të biznesit me gjetësin tonë të pjesëve të konsumueshme