Printim MAXIFY Cloud

Provoni lirinë e printimit direkt nga shërbimet cloud, të tilla si Evernote, Dropbox, OneDrive dhe Google Drive, nga ekrani i printerit ose në distancë nga telefoni ose tableti juaj duke përdorur aplikacionin Canon PRINT. Opsinet e avancuara të skanimit janë gjithashtu në dispozicion me printerët Gjithçka-Në-Një.

MAXIFY-Cloud-Printers