Gjetës fisheku për priterat me fishek boje

Do të gjeni kutinë ose fishekun e duhur të bojës dhe letrën për printerin tuaj Canon me fishek boje nën panelin 'Aksesorë & Furnizime' në faqen e tij. Për t'u transferuar në faqen e duhur të produktit, zgjidhni modelin e printerit tuaj nga menyja e serive.

Seria PIXMA iP

Seria PIXMA iX

Seria PIXMA MG

Seria PIXMA MP

Seria PIXMA MX

Seria PIXMA Pro

MB-series

Seria MAXIFY MB

iB-series

Seria MAXIFY iB

PIXMA TS series

PIXMA TR series

PIXMA_G3510 AS FRA.jpg

PIXMA G Series

Laser Finder

Për gjetjen e të konsumueshmeve për printerët laser shikoni këtu.

Gjetësi PDF i bojës

Shkarko një version PDF të gjetësit të bojës Zgjidhni modelin e printerit tuaj nga karta e tij e serisë për të gjetur bojërat e përshtatshme. Ka bojëra standarde individuale, XL, XXL, Multi ose paketa Dyshe nga të cilat mund të zgjidhni.

PDF Ink Finder