MAXIFY MB2750 Ambient

Printerë shtëpie dhe zyrash të vogla

Gamat tona MAXIFY dhe PIXMA ofrojnë zgjidhje printimi perfekte për shtëpitë dhe zyrat e vogla.

Nga kudo ku punoni

Zbuloni printimin produktiv.

Home and small office printers MX924 PackShot

PIXMA

Rritni produktivitetin me gamën tonë PIXMA. Mundësi fotokopjeje, skanimi dhe faksi në një paketë kompakte dhe elegante.

Shikoni gamën

Home and small office printers MX924 AMBIENT
Home and small office printers MAXIFY MB5450 FRT

MAXIFY

Printerë gjithçka-në-një për shtëpi dhe zyra të vogla që ofrojnë printim me shpejtësi të lartë, pa ngatërresa.

Shikoni gamën

Home and small office printers MAXIFY MB5450 Ambient
Maxify iB4150 bottom


Keni nevojë për ndihmë të zgjidhni një printer?

Përdorni përzgjedhësin tonë për të gjetur printerin perfekt shtëpiak për ju.

GJENI NJË PRINTER

Frymëzohuni, regjistrohuni tani

Mos i humbisni ofertat e fundit nga "Canon", këshillat e udhëzimet, lajmet dhe ftesat për në aktivitetet vendore.

Regjistrohuni tani