Paketat e medias

Më poshtë do të gjeni një listë të Paketave të medias për ngjarjet e Canon Europe si dhe lidhjet për te paketat e plota, duke përfshirë dokumente dhe imazhe. Përmbajtjet nga ngjarjet e paraqitura këtu prezatojnë të gjitha grupet e biznesit dhe gamat e produkteve të Canon.

Paketa e medias e photokina 2016 përfshin dokumente dhe imazhe, të ngjeshura për ju.

Photokina September 2016 (Part 1)