Biblioteka e medias

Ky burim do t'ju ndihmojë të gjeni dhe të shkarkoni fotografi përkatëse lidhje me ngjarjet dhe prezantimet e produkteve, si dhe i9mazhe nga zyrat e Canon dhe logo të markave.