Officewarrantypromotion

​Zbuloni promovimin e garancisë 3-vjeçare për printerët e zyrave​

Blini cilindo nga printerët e përzgjedhur Canon i-SENSYS, MAXIFY ose PIXMA nga data 1.1.2024 deri më 31.12.2024
Regjistrojeni blerjen tuaj dhe fitoni 3 vjet garanci për produktin tuaj.
Kaloni më shumë kohë duke bërë atë që doni.

Printerët e biznesit MAXIFY ofrojnë cilësi profesionale, printim me ngjyra dhe nivele të larta produktiviteti në zyrat e vogla dhe ato të shtëpive. Nga printerët e thjeshtë deri në printerët All-In-One me funksione fotokopjeje, skanimi dhe faksi, gama MAXIFY ofron efikasitet të lartë dhe një gamë të gjerë mundësish lidhjesh si printimi nga pajisjet portative si edhe nga shërbimet cloud.

MAXIFY

Mësoni rreth gamës tonë i-SENSYS dhe kënaquni me cilësinë e printimit që sigurohet në çdo rast. Gama ka ndërtim të fortë,. Integrohet bukur në zyrat e bizneseve dhe grupet e punëve.

ISENSYS

Periudha e ofertës: 1.1.2024 deri në 31.12.2024.

Rregullat dhe kushtet

Grupi i produkteve Pajisje/Printer Garancia promocionale/Oferta promocionale Oferta e garancisë promocionale
Maxify IB4150 Zgjatim Kthim në bazë
MB2150 Kthim në bazë
MB2750 Kthim në bazë
MB5150 Kthim në bazë
MB5450 Kthim në bazë
GX3040 Kohëzgjatje njëvjeçare, ose 30,000 faqe, cilado që vjen e para. Kthim në bazë
GX4040 Kthim në bazë
GX6040 Kthim në bazë
GX7040 Kthim në bazë
GX5040 Kthim në bazë
PIXMA PIXMA G1410

Kohëzgjatje njëvjeçare, ose 30,000 faqe, cilado që vjen e para.

Kthim në bazë
PIXMA G1420 Kthim në bazë
PIXMA G1430 Kthim në bazë
PIXMA G2410 Kthim në bazë
PIXMA G2416 Kthim në bazë
PIXMA G2420 Kthim në bazë
PIXMA G2430 Kthim në bazë
PIXMA G2470 Kthim në bazë
PIXMA G3410 Kthim në bazë
PIXMA G3416 Kthim në bazë
PIXMA G3420 Kthim në bazë
PIXMA G3430 Kthim në bazë
PIXMA G3470 BLACK Kthim në bazë
PIXMA G3470 RED Kthim në bazë
PIXMA G3470 WHITE Kthim në bazë
PIXMA G4470 Kthim në bazë
PIXMA G5040 Kthim në bazë
PIXMA G6040 Kthim në bazë
PIXMA G7040 Kthim në bazë
PIXMA G540

Kohëzgjatje njëvjeçare, ose 10,000 faqe, cilado që vjen e para.

Kthim në bazë
PIXMA G640 Kthim në bazë
i-SENSYS i-SENSYS LBP233dw Zgjatim Kthim në bazë
i-SENSYS LBP236dw Kthim në bazë
i-SENSYS LBP243dw Kthim në bazë
i-SENSYS LBP246dw Kthim në bazë
i-SENSYS LBP325x Kthim në bazë
i-SENSYS LBP351x Kthim në bazë
I-SENSYS LBP361dw Kthim në bazë
i-Sensys LBP6030B HARD BUNDLE Kthim në bazë
I-SENSYS LBP631Cw Kthim në bazë
I-SENSYS LBP633Cdw Kthim në bazë
i-SENSYS LBP673Cdw Kthim në bazë
i-Sensys MF3010 HARD BUNDLE Kthim në bazë
i-SENSYS MF453dw Kthim në bazë
i-SENSYS MF455dw Kthim në bazë
i-SENSYS MF461dw Kthim në bazë
i-SENSYS MF463dw Kthim në bazë
i-SENSYS MF465dw Kthim në bazë
i-SENSYS MF552dw Kthim në bazë
i-SENSYS MF553dw Kthim në bazë
I-SENSYS MF651Cw Kthim në bazë
I-SENSYS MF655Cdw Kthim në bazë
I-SENSYS MF657Cdw Kthim në bazë
i-SENSYS MF752Cdw Kthim në bazë
i-SENSYS MF754Cdw Kthim në bazë