Promocion

Bëni kërcimin tuaj kreativ të radhës

Prezantimi i kamerave të shumëpritura të sistemit EOS R me Dual Pixel CMOS AF II, plus të gjitha avantazhet e pakufishme të një sensori APS-C. Çiftoni EOS R7 ose EOS R10 të ri me lentet e përzgjedhura RF dhe përfitoni zbritje çmimi deri në 60.500 Lekë.

 • Hapi 1

  Blini EOS R7 ose EOS R10 të ri.

 • Hapi 2

  Blini gjithashtu një nga lentet e përzgjedhura RF.

 • Hapi 3

  Përfitoni zbritje çmimi.

 • Kamerat e reja të sistemit EOS R

  • Kamerat pa pasqyra

   EOS R7

   Eksploroni natyrën me një kamerë që vjen me shpejtësi dhe cilësi sensacionale figure në një trup portativ APS-C të projektuar për të ardhmen.
  • Kamerat pa pasqyra

   EOS R10

   Kryeni hapat tuaja të radhës në fotografi dhe video me një kamerë pa pasqyra EOS R System të krijuar rreth një sensori madhësie APS-C.

  Pakoja e fundit e lenteve

  Produktet promocionale

  Promocioni vlen nga data 15.06. deri më 31.08.2022, deri sa zgjasin stoqet.

  Zbritje e kompletit virtual kur blini një EOS R7 OR EOS R10 dhe gjithashtu një nga lentet më poshtë

  RF 50mm f/1.8 STM

  7.260 Lekë

  RF 70-200 f/4 L IS

  60.500 Lekë

  RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM

  20.570 Lekë

  RF 85mm f/2 IS STM

  30.250 Lekë

  RF 16mm f/2.8 STM

  15.120 Lekë

  RF 600mm f/11 IS STM

  36.300 Lekë

  Ku të blini

  Video Mobile

  Zgatar