Promovim

Bëhuni gati për kthim në shkollë

Bëjeni mësimin argëtues me një printer Canon.
Eksploroni të gjitha mundësitë e pafundme dhe plot ngjyra për kthimin në shkollë këtë vit.

Canon Camera

Kombinim i përsosur printimi

Disa gjëra funksionojnë më mirë së bashku. Kombinimi i printerit tuaj me bojërat dhe letrat fotografike Canon siguron performancë optimale dhe cilësi të shkëlqyer në çdo printim.

Produktet promovuese

Promovimi vlen nga data 15.08.2022 deri më 30.09.2022, deri sa zgjatin stoqet.

Produkti

Ulja e çmimit në Lekë

TS3150

900 Lekë

TS3450

1.170 Lekë

TS5150

1.170 Lekë

TS5350

1.170 Lekë

TR4550

900 Lekë

MG3650BK

900 Lekë

G3415

1.750 Lekë

G3411

1.750 Lekë

G2420

1.170 Lekë

G2415

1.170 Lekë

G2411

1.170 Lekë

G3420

1.750 Lekë

MG2550

900 Lekë

TS3350

1.170 Lekë

TS3451

1.170 Lekë

Ku të blini