Objektivat RF

Canon RF 100-400mm F5.6-8 IS USM

Specifikimet

Specifikimet

 • Objektiv 100-400mm

  Fleksibilitet fantastik për natyrë dhe sporte

 • Fotostabilizues optik me 5.5 nivele2

  Stabilitet i shkëlqyer për poza dorazi

 • Dizajn kompakt e peshëlehtë

  635g dhe 164.7mm gjatësi

 • Nano USM

  Fokusim i shtruar, i qetë dhe i shpejtë3

 • Xham UD

  Kontroll i jashtëzakonshëm i aberracionit

 • Veshje Super Spectra

  Për ngjyra të pasura, natyrore

 • Unazë komandimi objektivi

  Kontroll intuitiv i cilësimeve

Specifikimet në detaje

Specifikimet/funksionet optike

 • Madhësia e Imazhit
  Kuadër i plotë
 • Këndi i pamjes (horizontal, vertikal, diagonal)
  20° - 5° 10',
  14° - 3° 30',
  24° - 6° 10'
 • Konstrukti i objektivit (elemente/grupe)
  12 / 9
 • Pjesë speciale optike
  1x UD, 1 x PMo josferik
 • Numri i fletëve të diafragmës
  9
 • Apertura minimale
  32 @ 100mm / 45 @ 400mm
 • Distanca minimale e fokusimit (m)
  0.881
 • Zmadhimi maksimal (x)
  0.412
 • Unazë komandimi
  Po
 • Informacioni mbi largësinë
  Po
 • Fotostabilizues OIS3
  5.54
 • Fotostabilizues IBIS x OIS5
  66
 • Aktuatori i vetëfokusimit
  Motori
 • Veshje
  Super Spectra
 • Fluor
  Jo

Aksesorët

 • Kapaku i lentes
  E-67 II
 • Kapaku i Lentes
  ET-74B7
 • Kasa/çanta e objektivit
  LP12248
 • Kapaku fundor i pasmë
  Kapak pluhuri për objektiv RF
 • Përputhshmëria e zgjatuesit
  I përputhshëm vetëm me zgjatues RF

Specifikimet me zgjatues 1,4-fish

 • Gjatësia vatrore
  140mm - 560mm
 • Hapja maksimale e diafragmës
  f/8 - f/11
 • Zmadhimi maksimal
  0.58
 • AF e mundshme
  Po
 • Stabilizuesi i imazhit
  Po

Specifikimet me zgjatues 2-fish

 • Gjatësia vatrore
  200mm - 800mm
 • Hapja maksimale e diafragmës
  f/11 - f/16
 • Zmadhimi maksimal
  0.83
 • AF e mundshme
  Po
 • Stabilizuesi i imazhit
  Po

Speficikimet fizike

 • Rezistenca ndaj pluhurit/lagështirës
  Jo
 • Diametri i filtrit (mm)
  67
 • Diametri x gjatësia maks. (mm)9
  79.5 x 164.7
 • Pesha (g)
  635
Mbështeten Dual Pixel CMOS AF dhe matja brenda parametrave të mëposhtëm
- EOS R, EOS RP
Horizontal: rreth 88%, vertikal: rreth 100%
Me zgjatues RF1.4× horizontal: rreth 80%, vertikal: rreth 80%
Me zgjatues RF2× horizontal: rreth 40%, vertikal: rreth 60%

- EOS R5, EOS R6
Horizontal: rreth 90%, vertikal: rreth 100%
Face+Tracking horizontal: rreth 100%, vertikal: rreth 100%
Me zgjatues RF1.4× horizontal: rreth 80%, vertikal: rreth 80%
Me zgjatues RF2× horizontal: rreth 40%, vertikal: rreth 60%
 1. 1.2m në 100mm / 0.88m në 200mm / 0.95m në 300mm / 1.05m në 400mm
 2. 0.09x në 100mm / 0.24x në 200mm / 0.34x në 300mm / 0.41x në 400mm
 3. Testuar sipas standardeve CIPA
 4. Standardi CIPA
 5. Testuar sipas standardeve CIPA
 6. Standardi CIPA
 7. Ofrohet si aksesor opsional
 8. Ofrohet si aksesor opsional
 9. Përmasat e objektivit kur është i mbledhur