Lens Collection

Shfletoni sipas tipit të lentes

Lentet tona

Nëse e dini se çfarë po kërkoni, mund të shfletoni në gamën tonë të lenteve EF, RF, EF-S dhe EF-M dhe të gjeni lenten e përsosur për ju.

RF lenses

Lente RF

Lentet e shpejta dhe nivelet më të larta të qartësisë optike vijnë si standard me sistemin EOS R.

Shikoni gamën

EOS R Adaptors

Përshtatës EOS R

Përdorni lentet tuaja ekzistuese EF dhe EF-S me kamerën e re EOS R dhe zbuloni nivele të reja kreativiteti.

Shikoni gamën

Zebra in Africa shot on the EF600mm f/4L IS II USM and the Canon EOS R
 • f/4.0
 • 1/2500
 • 400
EF-S

EF-S

Të lehta, sigurojnë imazhe të shkëlqyera për kamerat DSLR me sensorët APS-C.

Shikoni gamën

Blue ice cave beginner
 • f/11
 • 0.8
 • 100
EF-M

EF-M

Lente portative, të lehta dhe të ndërtuara vetëm për kamerat EOS M.

Shikoni gamën

Seascape lifestyle dog
 • f/3.5
 • 1/2000
 • 200
EF fixed focal length

Gjatësia fokale fikse e lentаve EF

Duke ofruar një përzierje të cilësisë së imazhit, madhësisë kompakte dhe aperturave të gjera maksimale.

Shikoni gamën

Fashion women portrait
 • f/1.8
 • 1/200
 • 400
L-series EF Lenses have optical excellence in low light and tricky conditions.

Lente L-seri EF

Performanca më e mirë optike në kushte dhe ambjente të vështira.

Shikoni gamën

EF Zoom

Zmadhimi i lentave EF

Siguroni elasticitetin e ndryshimit të kuadrit me rrotullimin e unazës së zmadhimit.

Shikoni gamën

Colourful parrot close up
 • f/2.8
 • 1/2000
 • 1600
Macro

Makro

Të projektuara për të zbuluar detajet më të vogla - të përsosura për regjistrimin e luleve dhe insekteve.

Shikoni gamën

Macro close up strawberry
 • f/3.5
 • 1/10
 • 200
Tilt - Shift

Tilt - Shift

Kontrolloni këndvështrimin dhe planin e fokusit me këto lente profesionale.

Shikoni gamën

Tilt-Shift beach wood
 • f/16
 • 0.4
 • 100
Extenders

Zgjatës

Rritni mbulimin e lenteve tuaja dhe afrohuni me shumë me subjektin tuaj.

Shikoni gamën

Wildlife monket close up
 • f/10.0
 • 1/125
 • 800
Extenders

Nuk jeni të sigurt se cila lente është e përputhshme me kamerën tuaj?

Është e rëndësishme të dini se çfarë lloj lenteje funksionon për kamerën tuaj. Nëse dëshironi të mësoni më shumë mbi përputhshmërinë e lenteve, klikoni më poshtë.

MËSO MË SHUMË KËTU

Shfletoni sipas llojit të fotografisë

Zgjidhni nga kategoritë e mëposhtme të fotografisë për të mësuar më shumë dhe për të marrë rekomandime për t'ju ndihmuar të realizoni fotografitë që dëshironi dhe lenten ideale për ta bërë këtë.