Zoom lens parrot Close Up

Lente zmadhimi EF

Siguroni elasticitetin e ndryshimit të kuadrit me rrotullimin e unazës së zmadhimit.

Detaje dhe rezolucion marramendës: Mësoni rreth gamës 4K të "Canon"

Mësoni më shumë