Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM Specifikimet

Madhësia e imazhit

APS-C

Gjatësi Fokale e Barasvlefshme me film 35mm

27-88

Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

48º - 15º 40',


68º 40' - 23º 20',


78º 30' - 27º 50',

Ndërtimi i lentes (elementë/grupe)

19/12

Jo. i teheve të diafragmës

7

Hapja minimale

22

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

0.35

Zmadhimi maksimal (x)

0,17 (në 55mm)

Informacion mbi largësinë

Po

Stabilizator imazhi

3 ndalesa

Aktualizuesi AF

Unazë USM¹

Diametri i filtrit (mm)

77

Maks. diametër x gjatësi (mm)

83,5 x 110,6

Pesha (g)

645

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF12 II

0,45-0,23¹

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF25 II

1,71-0,51

Kapak për lenten

E-77U / E-77II

Kapaku i lentes

EW-83J

Kasë e butë

LP1219

G.F.HOLDER IV (HOOD IV*)

Zgjeruesit EF1.4x II dhe EF2x II

Jo e pajtueshme

Shënimi në fund të faqes

¹ Fokusimi manual mekanik me kohë të plotë i integruar

¹ I përdorshëm vetëm në tele