Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Specifikimet

Madhësia e imazhit

APS-C

Gjatësi Fokale e Barasvlefshme me film 35mm

16-35

Këndi i parjes (horizontal, vertikal, diagonal)

97º 10' - 54º 30', 74º 10'- 37º 50', 107º 30' - 63º 30'

Ndërtimi i lentes (elementë/grupe)

13/10

Jo. i teheve të diafragmës

6

Hapja minimale

22-27

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

0.24

Zmadhimi maksimal (x)

0,17 (at 22mm)

Informacion mbi largësinë

Po

Stabilizator imazhi

Jo

Aktualizuesi AF

USM¹

Diametri i filtrit (mm)

77

Maks. diametër x gjatësi (mm)

83,5 x 89,8

Pesha (g)

385

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF12 II

0,77-0,58

Tub Zmadhimi - Zgjerimi EF25 II

1,51-1,28

Kapak për lenten

E-77U / E-77II

Kapaku i lentes

EW-83E

Kasë e butë

LP1319

G.F.HOLDER IV (HOOD IV*)

Zgjeruesit EF1.4x II dhe EF2x II

Jo e pajtueshme

Shënimi në fund të faqes

¹ Fokusimi manual mekanik me kohë të plotë i integruar