Kinozmadhues kuadërplotë

Canon CN-E45-135mm T2.4 L F / FP Specifikimet

Specifikimet

 • Kuadërplotë

  Mbulimi i lentes

 • 45-135mm

  Gjatësia vatrore

 • T2.4

  Hapje konstante maksimale e diafragmës

 • Mbështetja për metadata objektivi

  Cooke /i Technology™ dhe ZEISS eXtended Data™

 • Rezolucion 8K

  Mbështetje për HDR

 • 11 fletë iride

  Efekt Bokeh kinematografik

 • Mbërthyese EF / PL

  Të shkëmbyeshmet

 • Rregullim i pasmë i menteshës

  Për fokus mbrapa dhe përpara

Specifikimet në detaje

 • Montimi
  Mbërthyese EF / PL
 • Raporti i zmadhimit
  3x
 • Gjatësia vatrore
  45 - 135mm
 • Raporti maksimal i diametrit (numri T)
  T2.4
 • Numri i fletëve të iridës
  11
 • Këndi i pamjes
  Formati i kuadrit 1.9:1
  Përmasat 40.96 x 21.6mm
  48.9°x 27.0° në 45mm
  17.3°x 9.1° në 135mm

  Formati i kuadrit 1.5:1
  Përmasat 36 x 24mm
  43.6°x 29.9° në 45mm
  15.2°x 10.2° në 135mm

  Formati i kuadrit 1.78:1
  Përmasat 35.7 x 20.1mm
  43.3°x 25.2° në 45mm
  15.1°x 8.5° në 135mm

  Formati i kuadrit 1.9:1
  Përmasat 38.1 x 20.1mm
  45.9°x 25.2° në 45mm
  16.1°x 8.5° në 135mm
 • Distanca minimale e regjistrimit
  2.5x
  1.0m / 3’4”
 • Rrezja e shkrepjes në pozicionin më të afërt
  1.9:1
  40.96 x 21.6mm
  77.1 x 40.6cm në 45mm
  24.7 x 13.0cm në 135mm

  1.5:1
  36 x 24mm
  67.7 x 45.2cm në 45mm
  21.7 x 14.5cm në 135mm

  1.78:1
  35.7 x 20.1mm
  67.2 x 37.8cm në 45mm
  21.6 x 12.1cm në 135mm

  1.9:1
  38.1 x 20.1mm
  71.7 x 37.8cm në 45mm
  23.0 x 12.1cm në 135mm
 • Komunikim me Cooke / i Technology, duke përfshirë Zeiss Extended Data dhe Canon EF
  Mbështetet
 • Diametri i parmë (mm)
  Φ 114mm
 • Përmasat e jashtme (gjer.×thell.×lar.)
  Afro 131.2 x 133.6 x 246.4mm / afro 131.2 x 133.6 x 238.4mm
 • Pesha (g)
  Afro 3,4 kg