KINOOBJEKTIV SUPER 35MM

Canon CN-E31.5-95mm T1.7 L S / SP

Specifikimet

Specifikimet

 • Super 35mm

  Mbulimi i lentes

 • 31.5-95mm

  Gjatësia vatrore

 • T1.7

  Hapje konstante maksimale e diafragmës

 • Mbështetja për metadata objektivi

  Cooke /i Technology™ & ZEISS eXtended Data™ & EF Communication

 • Rezolucioni 4K dhe 8K

  Me mbështetje për HDR

 • 11 fletë iride

  Efekt Bokeh kinematografik

 • Konvertimi i formatit të imazhit

  Ndërroni mes Super 35mm dhe Full Frame me Relay Kits

 • Mbërthyese EF / PL

  Të shkëmbyeshmet

 • Rregullim i pasmë i menteshës

  Mekanizëm i aksesueshëm për rregullimin e fokusit të pasmë

Specifikimet në detaje

 • Rreth imazhi
  Super 35mm (Interchangeable deri në Full Frame me anë të Canon Relay Kit)
 • Montimi
  Mbërthyese EF / PL
 • Raporti i zmadhimit
  3x
 • Gjatësia vatrore
  31,5 - 95 mm
 • Raporti maksimal i diametrit (numri T)
  T 1.7
 • Numri i fletëve të iridës
  11
 • Këndi i pamjes
  (Formati i kuadrit 1.78:1
  Sensor 24.6 x 13.8mm)
  42.7°x 24.7°at 31.5 mm
  14.8°x 8.3° në 95mm

  (Formati i kuadrit 1.9:1
  Sensor 26.2 x 13.8mm)
  45.2°x 24.7°at 31.5 mm
  15.7°x 8.3°at 95 mm
 • Distanca minimale e regjistrimit
  1.0 m / 3’4”
 • Rrezja e shkrepjes në pozicionin më të afërt
  (Formati i kuadrit 1.78:1
  Sensor 24.6 x 13.8mm)
  65.2 x 36.6cm në 31,5mm
  20.9 x 11.7cm në 95mm

  (Formati i kuadrit 1.9:1
  Sensor 26.2 x 13.8mm)
  69.4 x 36.6cm në 31,5mm
  22.3 x 11.7 cm at 95 mm"
 • Komunikimi me objektivin
  Cooke /i Technology, Zeiss Extended Data (mbërthyese PL)
  Komunikim EF (mbërthyese EF)
 • Diametri i objektivit të parmë (mm)
  Φ 114 mm
 • Përmasat e jashtme (gjer.×thell.×lar.)
  Mbërthyese PL afro 131.2 x 133.6 x 2 x 246.6mm / Mbërthyese EF 131.2 x 133.6 x 238.4mm
 • Pesha
  Afro 3,5 kg