KINOOBJEKTIV SUPER 35MM

Canon CN-E14-35mm T1.7 L S / SP

Specifikimet

Specifikimet

 • Super 35mm

  Mbulimi i lentes

 • 14-35mm

  Gjatësia vatrore

 • T1.7

  Hapje konstante maksimale e diafragmës

 • Mbështetja për metadata objektivi

  Cooke /i Technology™ & ZEISS eXtended Data™ & EF Communication

 • Rezolucioni 4K dhe 8K

  Me mbështetje për HDR

 • 11 fletë iride

  Efekt Bokeh kinematografik

 • Konvertimi i formatit të imazhit

  Ndërroni mes Super 35mm dhe Full Frame me Relay Kits

 • Mbërthyese EF / PL

  Të shkëmbyeshmet

 • Rregullim i pasmë i menteshës

  Për fokus mbrapa dhe përpara

Specifikimet në detaje

 • Rreth imazhi
  Super 35mm (Interchangeable deri në Full Frame me anë të Canon Relay Kit)
 • Montimi
  Mbërthyese EF / PL
 • Raporti i zmadhimit
  2.5x
 • Gjatësia vatrore
  14 - 35 mm
 • Raporti maksimal i diametrit (numri T)
  T 1.7
 • Numri i fletëve të iridës
  11
 • Këndi i pamjes
  (Formati i kuadrit 1.78:1
  Sensor 24.6 x 13.8mm)
  82.6°x 52.5° në 14 mm
  38.7°x 22.3° në 35 mm

  (Formati i kuadrit 1.9:1
  Sensor 26.2 x 13.8mm)
  86.2°x 52.5° në 14 mm
  41.0°x 22.3° në 35 mm
 • Distanca minimale e regjistrimit
  0.6 m / 2’
 • Rrezja e shkrepjes në pozicionin më të afërt
  (Formati i kuadrit 1.78:1
  Sensor 24.6 x 13.8mm)
  63.5 x 35.6cm në 14mm
  24.2 x 13.6cm në 35mm

  (Formati i kuadrit 1.9:1
  Sensor 26.2 x 13.8mm)
  67.6 x 35.6cm në 14mm
  25.8 x 13.6cm në 35mm
 • Komunikimi me objektivin
  Cooke /i Technology, Zeiss Extended Data (mbërthyese PL)
  Komunikim EF (mbërthyese EF)
 • Diametri i objektivit të parmë (mm)
  Φ 114 mm
 • Përmasat e jashtme (gjer.×thell.×lar.)
  Mbërthyese PL afro 131.2 x 133.6 x 241.3mm / Mbërthyese EF afro 131.2 x 133.6 x 233.3mm
 • Pesha
  Afro 3.4 kg