Canon RF 800mm F11 IS STM
Specifikimet

Pesha (g)

1260

Diametri i filtrit (mm)

95

Maks. diametër x gjatësi (mm)

101,6×351,8
(101,6×281,8)1

Qëndrueshmëria ndaj pluhurit/lagështirës

-

Specifikimet në detaje

Specifikimet / funksionet optike

Madhësia e Imazhit

Kuadërplotë

Gjatësia Fokale e Barasvlefshme me film nga 35mm (mm)

800

Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)

02°35′, 01°40′, 03°05′

Ndërtimi i lentës (elementë/grupe)

11/8

Nr. i teheve të diafragmës

N/A

Hapja minimale

11

Distanca më e afërt e fokusimit (m)

6

Zmadhimi maksimal (x)

0,14

Informacioni mbi largësinë

Po

Stabilizator imazhi

42

Aktualizuesi AF

Motori

Aksesorët

Kapak lenteje

E-95

Kapaku i lentës

ET-101

Kasa/qesja e lentës

LZ1435

Kapaku fundor i pasmë

Kapak pluhuri për objektiv RF

Zmadhimi me tubin zgjatues EF12 II

Jo e pajtueshme

Zmadhimi me tubin zgjatues EF25 II

Jo e pajtueshme

Përputhshmëria e zgjatuesit

Vetëm zgjatues RF

Pajisje të tjera Shtesë

Specifikimet me "EXTENDER RF 1.4X"

Gjatësia Vatrore

1120 mm

Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)

01°50′, 01°10′, 02°10′

Apertura maksimale

F16

Zmadhimi maksimal

0,19-fish

AF e mundshme

Po

Funksionimi i fotostabilizimit

Po

Specifikimet me "EXTENDER RF 2X"

Gjatësia Vatrore

1600mm

Këndi i shikimi (horizontal, vertikal, diagonal)

01°20′, 50′, 01°30′

Apertura maksimale

F22

Zmadhimi maksimal

0,28-fish

AF e mundshme

Po

Funksionimi i fotostabilizimit

Po

¹ Përmasat e lentës në gjendjen e tërhequr

² Testuar sipas standardeve CIPA

Kur e përdorni këtë objektiv me apo pa zgjatues, zona e vetëfokusimit e kamerës reduktohet në mbulim afro 40% horizontal dhe 60% vertikal të zonës së figurës.

Për ta përdorur këtë objektiv me apo pa zgjatues në EOS R, EOS Ra ose EOS RP, nevojitet një version i përputhshëm firmueri. Shkarkoni firmuerin e fundit të kamerës nga faqja e internetit e "Canon" dhe instalojeni në kamerë.

Për rezultate optimale rekomandohet të përdorni aplikacionet e kamerës "Canon" për të procesuar fotot RAW me këtë objektiv, me ose pa zgjatuesit. Kur përdorni kompjuter, shkarkoni versionet e fundit të "Digital Photo Professional" dhe të "Picture Style Editor" nga faqja e internetit e "Canon". Në rast se përdorni tabletë, shkarkoni "Digital Photo Professional Express" nga "App Store".