Image & Video Management
alt text goes here

Menaxhimi i imazheve dhe videove

Një vend për të mbledhur momentet e veçanta të jetës. Një vend për t'i ndarë ato me të gjithë botën.

Historitë tuaja të treguara në mënyrën tuaj

Ngarkoni fotografitë dhe videot nga të gjitha pajisjet tuaja dhe menaxhojini të gjitha fotografitë në një vend të vetëm.

Përfitimet nga Canon Irista

Përdorini imazhet tuja kudo që ndodheni

Koleksionin tuaj e keni gjithmonë në majë të gishtave, kudo ku ndodheni. Merrni Irista për desktop, tablet dhe celular.

Canon Connect Station CS100

Cilësia

Pa ngjeshje, të gjitha imazhet tuaja të ruajtura me cilësi të plotë.

Canon Connect Station CS100

Kërkoni dhe filtroni me etiketat inteligjente

Etiketat inteligjente e bëjnë të lehtë të gjeni atë që po kërkoni. Filtroni imazhet tuaja sipas gjërave në to dhe se si dukeni në to.

Canon Connect Station CS100

Ndani me këdo

Ndani imazhet dhe galeritë tuaja me shokët dhe familjet, në vetëm pak klikime. Ju keni gjithmonë kontrollin mbi privatësinë tuaj.

Canon Connect Station CS100

Të gjitha fotografitë dhe videot tuaja në një vend të vetëm me Irista

Filloni me 15 GB falas

  • Canon
  • Menaxhimi i imazheve, fotografive dhe videove