Librat e fotografive

Jeta juaj në HD. Fotografitë dixhitale mund të ndahen në sekonda, por asgjë nuk krahasohet me mbajtjen e një fotografie të printuar në duar. Prandaj pse të mos krijoni një libër fotografish me cilësi të lartë duke përdorur librin HD. Një libër fotografish i personalizuar, i lidhur dhe printuar në mënyrë profesionale, do t'i sjellë fotografitë tuaja në jetë, duke ju ndihmuar të gërmoni kujtimet dhe është një dhuratë ideale për miqtë dhe familjen.

[IMAGE] Main_HDbook

Ku të blini

Libri juaj hd i personalizuar. Aq i lehtë sa 123.

1. Zgjidhni fotografitë tuaja

Zgjidhni fotografitë tuaja të preferuara për t'i treguar në librin tuaj fotografik premium - ideal qoftë nëse po kërkoni të krijoni një dhuratë vërtet personale ose thjesht të ndani momentet tuaja të çmuara me familjen dhe miqtë.

2. Shkarkoni softuerin e librit hd

Softueri i librit hd ju lejon të ndërtoni me lehtësi një libër fotografish në pak minuta. Thjesht shkarkoni softuerin në PC ose Mac nga një prej faqeve të internetit të shitësve të librit hd, vendosni fotografitë dhe tekstin tuaj dhe pastaj dërgojeni për printim.

3. Shijoni kujtimet tuaja

Libri juaj fotografik i personalizuar do të printohet me printerin më të fundit Canon DreamLabo 5000. Shpejt do të merrni librin tuaj fotografik me cilësi profesionale me ngjyra reale fotografish dhe tekst të qartë.

Inspirime librash fotografikë të personalizuar

Cilësi e mahnitshme e fotografive

Kujtimet tuaja në HD

Shikoni dhe ndjeni cilësinë superiore të një libri hd. Fal teknologjisë sonë të printimit me 7 bojëra me definicion të lartë, fotografitë detajohen bukur, me tone lëkure natyrale dhe riprodhim real të ngjyrave. Fotografitë me ngjyra do të duken kaq të gjalla saqë do të dalin nga faqja, ndërsa imazhet bardhë e zi do të kenë gradacionin e ëmbël për një pamje klasike.

Zgjidhni kapakun e librit tuaj hd

Libër fotografish vërtet i personalizuar

Krijoni kapakun i librit tuaj fotografik duke shtuar tekst dhe fotografi për ta bërë vërtet tuajin. I printuar dhe lidhur në mënyrë profesionale, libri juaj hd do të zerë vendin me krenari në çdo raft librash.

Shtoni tekst në fotografitë tuaja.

I qartë. I freskët. I mprehtë.

Shtoni diçitura në fotografitë tuaja dhe emrin e albumit në kapak. Falë bojërave të formuluara në mënyrë speciale dhe rezolucionit të printimit 2400 dpi, teksti i librit hd është shumë i mprehtë.

Lidhje e hapur e sheshtë

[IMAGE] Lay_flat_binding

Hapje perfekte e faqeve dyshe

Të gjithë librat tanë të fotografive përdorin lidhje me hapje të sheshtë, kështu mund t'i hapni imazhet në dy faqe pa humbur pjesë të fotografisë midis dy faqeve. Letrat fotografike në dy anë me cilësi premium ju lejojnë të zgjeroheni nga 24 faqe standarde deri në 100 faqe pa kompromentuar shtyllën e hollë.

Mundësi e zgjedhjes të përmasave të librave hd

Një format që i përshtatet shijeve tuaja

Formatet katrore janë të disponueshme në madhësi 127 x 127 mm, 210 x 210 mm dhe 300 x 300 mm, mund të përcaktoni pozicion horizontal ose portret në A5 dhe A4 ose të zgjidhni horizontal A3, kështu do të jeni të sigurt se mund të gjeni formatin perfekt për librin tuaj të fotografive të personalizuar sipas dëshirës.

Mundësi zgjedhjeje të letrave fotografike

Lustrim premium

Letra e formular në mënyrë të veçantë - e bërë për të punuar me teknologjinë e printimit të Canon - ju jep cilësi HD për printimin e fotografive me lustrim premium. Zgjidhni nga letra Luster me përbërje të ngjashme me fotografitë e zakonshme të studiove fotografike, ose letër Glossy me shkëlqim të ëmbël dhe cilësor.

[IMAGE] Lasting_memories

Kujtime që zgjatin

Kombinimi i bojërave Canon dhe letrave fotografike me shtresë speciale siguron që fotografitë tuaja të zgjatin për gjithë jetën. Mirë, të paktën për 300 vjet, kështu do të jeni të sigurt që libri juaj fotografik personal mund të shihet edhe nga brezat që do të vijnë.*

Softuer për libër fotografik

Softueri ynë i thjeshtë për Windows ose Mac ju lejon të krijoni një libër fotografish të personalizuar në pak minuta. Zgjidhni përmasën e librit tuaj, shtoni fotografitë dhe zgjidhni një faqosje nga gama e gjerë që ofrohet.

Faqosje të shpejta, të përcaktuara

Bëjeni krijimin e librit të fotografive tuaja edhe më të thjeshtë me veçorinë Autoflow. Softueri i rendit automatikisht fotografitë dhe i vendos në kuti në bazë të orientimit më të mirë. Përsëri mund t'i përshtatni faqosjet dhe imazhet para se ta dërgoni librin fotografik të personalizuar për printim.

Faqosje të avancuara, të personalizuara

Përveç se është i lehtë për t'u përdorur, softueri i librit hd ka veçori të avancuara që ju japin liri të plotë projektimi për ta bërë librin tuaj fotografik vetë, dhe të tregoni historinë tuaj.

Ku mund ta blini?

Shkarkoni softuerin e librit fotografik hd nga një prej shitësve tanë dhe filloni të krijoni sot librin fotografik luksoz. Filloni duke klikuar mbi flamurin e shtetit pas shitësit hdbook të zgjedhur.

Austri

[IMAGE] Fotobuch24[IMAGE] fotobuch-online[IMAGE] foto-book[IMAGE] TT-Foto

Belgjikë

PhotoGalerie

[IMAGE] Belgium NL[IMAGE] Belgium FR

[IMAGE] selexion

[IMAGE] Belgium NL[IMAGE] Belgium FR

Danimarkë

[IMAGE] PhotoCare

Gjermani

[IMAGE] fotobuch-online[IMAGE] foto-book[IMAGE] Germany_Expert

Itali

[IMAGE] Multitime v2[IMAGE] B&W[IMAGE] Loreto[IMAGE] Benedetti[IMAGE] Paoletti_v2[IMAGE] CSI[IMAGE] Andreella Photo v2[IMAGE] Betta Giancarlo v2[IMAGE] CineSud v2[IMAGE] Foto Colombo v2[IMAGE] New Free Photo v2[IMAGE] Photo19 v2[IMAGE] PhotoFuture v2[IMAGE] Pixelefoto v2[IMAGE] Telestampo v2Fornitureconti[IMAGE] Domiad[IMAGE] Photop[IMAGE] IT_Wheretobuy_UniversoFoto v2

Luksemburgu

PhotoGalerie

[IMAGE] LU_NL[IMAGE] LU_FR

[IMAGE] selexion

[IMAGE] LU_NL[IMAGE] LU_FR

Poloni

[IMAGE] Poland_Podstawowe[IMAGE] Poland_fotoplus

MB

[IMAGE] 2M[IMAGE] Clifton Cameras[IMAGE] Park Cameras[IMAGE] Castle Camera[IMAGE] WA_Logo_White_Banner[IMAGE] WA_Logo_Wheretobuy_Calumet[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wilkinson[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wex[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wex[IMAGE] UK_Wheretobuy_Light Land v2UK_Wheretobuy_MTA

Irlandë

[IMAGE] Conns Cameras[IMAGE] Mahers

*Jetëgjatësia e vlerësuar për ruajtjen në errësirë

<Kriteret dhe metodat e testimit për vlerësimin>

Numri i shprehur i viteve për qëndrueshmërinë e të dhënave në imazh vlerësohen bazuar në Kriteret dhe metodat e testimit të shkruara në standardin “Vlerësimi i qëndrueshmërisë së printimit për fotografinë dixhitale me ngjyra” (JEITA CP-3901) të lëshuar nga JEITA (Shoqata Japoneze e Industrive të Teknologjisë së Informacionit dhe Elektronikës).

<Shënim për printimin dhe shfaqjen e fotografive>

Qëndrueshmëria aktuale e imazhit mund të jetë e ndryshme nga vlerësimet e prezantuara më sipër në varësi të kushteve të shfaqjes/ruajtjes. Numri i viteve llogaritet nga rezultatet e testeve të përshpejtuara të kryera nga Canon Inc. dhe nuk përfaqësojnë një garanci për produktin. Për t'i bërë imazhet tuaja të printuara që të zgjatin më shumë: Ekspozimi ndaj dritës, gazeve të mjedisit, temperaturës së lartë dhe lagështisë mund të përshpejtojë zbehjen e ngjyrave. Gjatë ruajtjes dhe shfaqjes së tyre, shmangia e këtyre faktorëve është efektive për të promovuar qëndrueshmërinë e imazheve në fotografitë tuaja.


*Modeli dhe specifikimet janë objekt ndryshimesh pa njoftim paraprak.

  • Canon
  • ...
  • Krijoni librat tuaj fotografikë profesionalë & të personalizuar