HISTORITË

#Free Your Story

Krijimtaria juaj, frymëzimi ynë. Ciladoqoftë histori juaj, ky është vendi ku mund ta lini të lirë. Regjistrohuni për përmbajtje që nuk duhen humbur, direkt nga kutia juaj e emailit.
Canon Camera

Shkrepni, videoblogoni, printoni dhe shpërndani

Njihuni me etikën që ndjekin krijuesit tanë.

 • Free Your Story Lozonjar

  SHKREPNI

  LOZONJARË

  Nxirrni në pah anën tuaj lozonjare.

 • Free Your Story Guxim

  VIDEOBLOGIM

  GUXIMTARË

  Dilni jashtë zonës suaj të komfortit.

 • Free Your Story Spontan

  PRINTONI

  SPONTANË

  Shkrepni dhe printoni lirisht. Mos e stërmendoni.

 • Shpërndani Free Your Story

  NDANI

  TË MOTIVUAR

  Përfaqësoni lirinë e shprehjes.

 • PËR KRIJUESIT GJITHNJË NË LËVIZJE

  Printerë xhepi

  Shkrepni gjithnjë poza të ekipit tuaj?? Shkrepni autoportrete ideale dhe shtojuni filtra klasike me gamën tonë argëtuese e në përmasa xhepi Canon Zoemini. Nga telefoni në pëllëmbë në pak sekonda.

  Free Your Story Canon Zoemini S

  PËR VIDEORRËFIMTARËT

  Videoblogim

  Gati dorezat dhe mikrofonin pasi këto kamera videoblogimi janë krijuar për t’ju përmirësuar tregimtarinë. Ndani historinë tuaj me ne.

  Vlogging

  PËR PRINTUESIT NË VEND

  Printer portativ

  Printoni në çast, ruani përgjithmonë. Këta printerë të këndshëm SELPHY portativë janë po aq tërheqës sa dhe kujtimet që krijojnë. Idealë për blloqe kujtimesh, tabela dhe dekorimin e ditarëve.

  Free Your Story SELPHY QX10

  PËR AVENTURAT NË NATYRË

  Kamera digjitale kompakte

  Si hiperportative, kjo kamerë mund të mbahet në xhepat më të vegjët të pasmë ose në mbajtëse të lezetshme çelësash. Sido që të jetë, mos dilni kurrë nga shtëpia pa të. Ose mbajeni nën mëngë. Me plot kuptimin e fjalës.

  Free Your Story Canon IVY REC

  Hidhni një sy përreth

  Duke kërkuar frymëzim? Kontrolloni bloget dhe momentet tona kryesore më poshtë, siç shkrepen nga krijuesit tanë.

  REGJISTROHUNI TANI

  Mos humbni asnjë filmim

  Bashkohuni me ne duke u regjistruar për të marrë përditësime, oferta dhe krijimtari të freskët prej nesh.

  Keni nevojë për më shumë frymëzim?

  Zbuloni të gjitha këshilla, stilet dhe teknologjinë tonë më poshtë.