A vlogger holding their camera, using the flip-out Vari-Angle screen to watch their footage.

Videoblogimet dhe videoja

Ndani pasionin tuaj me video dhe në videoblogë

Dëshironi të mësoni më shumë për filmimin apo edhe se si të nisni videoblogun tuaj? Zbuloni këshilla e teknika për ekspertë dhe mësoni si të arrini rezultate mahnitëse me kompletin më të mirë për rastin.

Produktet dhe paketat e rekomanduara

Kamerat e "Canon" për videoblogime

Videoblogerët e ndryshëm kanë nevoja të ndryshme dhe "Canon" ka një kamerë për gjithkënd.

Lexoni më shumë

A Canon EOS 250D with its screen flipped to selfie mode films a vlogger.

Kamerat më të mira për videoblogim

Kamerat e "Canon" janë gjithnjë e më të preferuara mes komunitetit të ri dhe dhe vjetër të videoblogimit, nga brenda dhomave deri në udhëtimet në natyrë, nga studiot profesionale deri te syprinat e kuzhinës; cilido qoftë pasioni juaj, cilido qoftë stili juaj - nëse ju pëlqen, videoblogojeni.

Lexoni më shumë

A Canon PowerShot G7 X Mark III on a marble tabletop.

Mund të jeni të interesuar në...

Rregjistrohuni për buletinin tonë

Merrni të gjitha të rejat më të fundit dhe informacione për produktet

REGJISTROHUNI TANI

Keni nevojë për ndihmë për të gjetur një kamerë?

Përdorni përzgjedhësin e kamerës dhe gjeni kamerën e përsosur për ju.

Gjeni kamerën time

Hands holding up Canon camera