Nxjerrja e fotografive të qarta me kamerën në duar në dritë të zbehtë

Kur nxirrni fotografi me kamerën në duar natën, ose në ndriçim të zbehtë, ndonjëherë do të keni rezultate të mjegulluara. Kjo ndodh zakonisht sepse kamera ka nevojë për një kohë më të gjatë ekspozimi për të kapur më shumë dritë.

Nëse regjistroni me kamerën në duar, provoni të mos përdorni një shpejtësi të obturatorit nën 1/60 të sekondës. Çdo vlerë nën të do ta bënte të vështirë të realizonit një fotografi të qëndrueshme. Përdorimi i një ISO më të lartë do t'ju ndihmojë po ashtu të kapni më shumë dritë nga ambienti.

Mjegullimi i padëshiruar mund të vijë edhe nga dridhja e duarve. Stabilizuesi inteligjent i imazhit i Canon i korrigjon automatikisht dhe me efektivitet dridhjet e zakonshme të kamerës që shkaktohen nga dridhja e duarve. Kështu që nuk do ta humbisni atë imazh të mrekullueshëm, edhe kur jeni në lëvizje.

Fotografi të qarta në ndriçim të ulët