Printoni dhe ndani nga çdo vend

Ndonjëherë duhet t'i printoni fotografitë me ndriçim të ulët për të parë të gjitha detajet e imëta të kapura nga kamera juaj Canon. Printimi fizik i një fotografie për të cilën keni punuar aq shumë për ta nxjerrë do t'ju bëjë ju dhe të tjerët ta vlerësoni edhe më shumë. Në ditët e sotme, printimi nuk ka nevojë për shumë punë për të transferuar skedarët te kompjuteri, për të lidhur printerin dhe më pas për t'i dërguar fotografitë për printim.

Nëse kamera juaj Canon ka Wi‐Fi të integruar mund të printoni drejtpërdrejt në printerin Canon PIXMA ose t'i ruani si kopje rezervë fotografitë e preferuara në renë kompjuterike.

Më pas mund të përdorni Easy Photo Print+ për të printuar fotografitë nga smartfoni ose tableti juaj drejtpërdrejt nga llogaritë e Facebook ose Flickr, ose aplikacionet e ruajtjes në linjë si Dropbox dhe Google Drive.

Fotografitë mund t'i dërgoni edhe te printeri i shtëpisë, si një kartolinë çasti për ato që po fotografoni. Kjo do të thotë se fotografitë tuaja në ndriçim të ulët mund t'i gjeni tashmë të ekspozuara kur të ktheheni në shtëpi.

Printimi i fotografive në ndriçim të dobët