Videot në fokus në HD

Kamerat DSLR të Canon mund t'ju ndihmojnë të arrini rezultate të shkëlqyera kinematografike kur nxirrni video. Ato e shfokusojnë sfondin dhe i nxjerrin në pah subjektet tuaja. Kjo do të thotë se mund të regjistroni shokët, fëmijët - ose në rastin tonë, drerët e egër - dhe të arrini me lehtësi rezultate mahnitëse.

Kur nxirrni video ose fotografi, përdorimi i një ISO më të lartë do t'ju ndihmojë të kapërceni sfidat e ndriçimit të ulët.

Kur nxirrni video, është më e rëndësishme ta mbani kamerën të palëvizur. Përdorimi i një trekëmbëshi, monopodi ose mbështetja mbi një sipërfaqe të fortë do t'ju ndihmojë në qëndrueshmërinë e regjistrimit. Kur e zhvendosni në fotografi, bëjeni këtë ngadalë dhe butë për të shmangur ndjesinë e nxitimit.

Fokusimi mund të jetë shpesh i vështirë. Por teknologjia jonë Hybrid CMOS AF II do ta rregullojë automatikisht fokusin për ju për t'i regjistruar qartë subjektet në lëvizje. Është si të keni burimet e një regjisori profesionist në duart tuaja.

Video në fokus në HD në ndriçim të ulët