Në këtë ngjitje kemi përdorur profesionistë të trajnuar dhe pajisje sigurie me lejen e pronarëve përkatës. Mos u përpiqni të kopjoni apo të rikrijoni situatat nga kjo ngjitje.

Shijimi dhe ndarja e fotografive dhe videove

Gjatë viteve, mund të mblidhni qindra kujtime të çmuara fotografike, nga kamera, pajisje dhe karta të ndryshme memorieje. Për t'ju ndihmuar t'i menaxhoni dhe t'i shijoni kur të keni dëshirë, është ide e mirë t'i mblidhni të gjitha së bashku në një vend të vetëm.

Një këshillë e dobishme për monitorimin e kaq shumë fotografive është t'i kontrolloni ato menjëherë pasi t'i nxirrni. Kjo do të thotë se keni më shumë mundësi të mos e mbushni koleksionin tuaj me imazhe që nuk do t'i shikoni më. Mendohuni mirë se cilat dëshironi të mbani; nëse i shikoni në një ekran të madh mund të shikoni më shumë detaje dhe kjo mund të ndikojë te vendimi se cilat janë më të mirat.

Connect Station i Canon ofron një mënyrë të lehtë për t'i mbledhur fotografitë dhe videot në një vend të vetëm për t'i shijuar me shokët dhe familjen tuaj në një televizor HD në shtëpi. Prekni kamerën tuaj Canon me NFC-në dinamike të aktivizuar për t'i transferuar imazhet tuaja pa tela ose për t'i importuar skedarët me një kartë memorieje ose kablloje USB. Mund të përdorni po ashtu Connect Station për të ndarë me lehtësi fotografitë tuaja në faqet e medias sociale dhe albumet në linjë si irista, për të printuar pa tela dhe për të organizuar shumë kujtime nga pajisje të ndryshme.

Ndani fotografitë tuaja