Krijimi i kopjeve rezervë për kujtimeve tuaja të shtrenjta

Fotografitë dhe videot tuaja janë të çmuara. Ato janë kujtime të momenteve unike që nuk mund t'i rikrijoni më - prandaj është e rëndësishme të krijoni rregullisht kopje rezervë. Sidoqoftë, të gjeni kohë për t'i zgjedhur dhe ruajtur fotografitë më të mira nuk është gjithmonë e lehtë. Dhe sa më shumë që ato qëndrojnë në kartën e memories ose në smartfonin tuaj, aq më shumë mundësi ka që të humbasin apo t'i harroni.

Kjo është arsyeja pse opsionet e hapësirës ruajtëse në linjë ju sigurojnë qetësinë e duhur. Ngarkimi te shërbimet e ruajtjes në renë kompjuterike ose në rrjetin tuaj të preferuar social do të thotë se kujtimet tuaja nuk do të humbasin lehtë. Kamerat tona të fundit me Image Sync tani kontrollojnë për imazhe të reja dhe i ngarkojnë në shërbimin tuaj të preferuar të resë kompjuterike ose në median sociale si Flickr, Google Drive ose irista nga Canon. Mund të zgjidhni po ashtu t'i ruani automatikisht imazhet te kompjuteri, smartfoni ose tableti juaj.

Nëse jeni të interesuar t'i ruani si kopje rezervë në linjë, shikoni pak irista. Ajo është një platformë në renë kompjuterike që ju lejon të krijoni kopje rezervë dhe t'i shijoni fototekat tuaja si kurrë më parë.

Rezervoni fotot tuaja