hero

Shtëpia juaj

"Shtëpia" mund të jenë njerëzit nga të cilët rrethohemi. Mund të jetë vendi ku ruhen kujtimet tona më të dashura. "Shtëpia" mund të jetë një ndjenjë që na sjellë lumturinë më të madhe.
Çfarë është "shtëpia" për ju?

Ngarkoni një imazh

Galeria

Çdo muaj ne caktojmë një sfidë të re. Këtë muaj do ta gjeni më sipër. Kapni kamerën tuaj - pavarësisht çfarë lloji keni - dhe bëhuni krijues. Më pas ngarkojeni që ta shikojnë të gjithë. Nëse keni nevojë për pak frymëzim, shikoni imazhet që janë tashmë te Galeria.

Në rast se keni një ankesë ose një shqetësim për një imazh të shfaqur te Galeria e Canon ose te Vitrina e Canon, kontaktoni në showcase.gallery@canon-europe.com