Shpërndarja e dokumentave

Dërgimi i dokumentave mund të jetë një proces i ngadaltë dhe i irritueshëm, veçanërisht kur nuk e dini nëse dokumenti juaj ka arritur apo jo. Me një zgjidhje të Canon-it për shpërndarjen e sigurt të dokumentave ju mund të shkëmbeni dokumente të rëndësishme me kolegë dhe partnerë të biznesit kudo, në çdo moment. Nëse ju shkëmbeni dokumente me një person apo një grup, ju mund të jeni të sigurt se procesi do të funksionojë mirë dhe ata mund të punojnë me dokumentat tuaja pa vonesa. Pra nëse doni të punoni me më shumë efikasitet në një mënyrë efikase për të shkëmbyer dokumentat tuaja, tani ju mundeni.