Canon imagePROGRAF iPF815 Specifikimet

SPECIFIKIMET BAZË

Kategoria

44-inçësh

Lloji i bojës

Bojë me ngjyrë dhe pigment reaktiv: BK, MBK, C, M, Y

Rezolucioni maksimal i printimit

2400 x 1200 dpi

Shpejtësia e printimit

Letër e thjeshtë (rul A0): 0,45 (regjim draft)
1,16 (regjim standard)
Letër e veshur (rul A0): 1,16 (regjim draft)
2,29 (regjim standard)
3,38 (regjim cilësie të lartë)

Dimensionet, Pesha

Njësia kryesore me mbështetëse printeri dhe kosh standard: 1893 (Gj) x 975 (Th) x 1144 (L) mm
Pesha: afro 138 kg
(përfsh.: Komplet mbajtësi të rulit; përjash.: boja dhe koka e printimit)

Blloku i ushqimit

Rryma në hyrje: AC 100 - 240 V (50 - 60 Hz)
Konsumi i energjisë gjatë punës: 190 W ose më pak
Konsumi i energjisë në pritje 100 V - 120V 5 W ose më pak
(Në regjimin me energji të ulët ) 220 V - 240 V 6 W ose më pak
Fikur (në pritje) "1 W ose më pak"

Mjedisi i punës

Temperatura: 15 - 30°C, Lagështira: 10 - 80 % (Pa kondensim)

Zhurma akustike

Trysnia akustike:
Gjatë punës: afro 52 dB (A)
Në pritje: 35 dB (A) ose më pak
Energjia akustike (LWAd)
Gjatë punës: 6,8 bels ose më pak

Gjerësia minimale e linjës

0,02 mm (vlerë teorike)

Saktësia e linjës

+/-0,1% (sipas kushteve)

Ekrani i panelit të përdorimit

Ekrani i madh LCD: 160 x 128 pika, LED x 5, Çelës x 12
Gjuha në panelin e përdorimit: anglisht (SHBA), japonisht
Gjuhët e shfaqshme në LCD: anglisht (SHBA), frëngjisht, gjermanisht, italisht, spanjisht, kinezisht, koreanisht, rusisht, japonisht (kanxhi)

Hard Disk

160 GB

Gjuha e printerit

GARO (Gjuhë e arteve grafike me funksione raster), HP-GL/2, HP RTL

Ndërfaqja

USB me shpejtësi të lartë, Lloji: i integruar
Regjimi: Shpejtësi e plotë (12 Mbit/Sek), Shpejtësi e lartë (480 Mbit/sek), Transferim në grup
Lloji i bashkuesit: Seritë B (4 kunja)

Ethernet

Lloji: I integruar
Standardi: IEEE 802,3 10base-T
Standardi: IEEE 802.3u 100base-TX/IEEE 802.3u 100base-TX/Auto-negociim/IEEE 802.3x dyanësh i plotë
Protokolli: IPX/SPX(Netware 4,2 (J), 5,1 (J), 6,0 (J))
SNMP (Canon-MIB), HTTP, TCP/IP, AppleTalk

Kujtesa

32 GB (DRAM fizik: 384 MB)

KOKA E PRINTIMIT

Modeli

PF-03

Lloji

Bubble-Jet sipas kërkesës

Konfigurimi i kokës

Lloj i integruar me 6 ngjyra (6 çipe për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Pjerrësia e vrimave përkatëse

1200 dpi x 2

Vrimat për çip

MBK: 5120 vrima spërkatëse, çdo ngjyrë tjetër: 2560 vrima spërkatëse

Madhësia e pikëzës

4 pl për ngjyrë

SERBATORI I BOJËS

Modeli

PFI-303: BK, MBK, C, M, Y (330 ml)
PFI-703: BK, MBK, C, M, Y (700 ml)

TRAJTIM I MEDIAVE

Letër rul

1 rul (futje nga përpara, dalje nga përpara)

Letër e prerë

Futje nga përpara, dalje nga përpara (furnizim manual duke përdorur levën e bllokimit të materialit)

Lloji i medias

Letër e veshur mat 90gsm
Letër fotografike me lustër 190gsm
Letër fotografike me lustër 240gsm
Letër fotografike saten 240gsm
Letër fotografike me lustër HW
Letër fotografike saten HW
Letër prove komerciale
Letër fotografike me lustër 270gsm
Letër fotografike saten 270gsm
Letër standarde 1569B 80g
Letër standarde 1570B 90g
Letër e veshur mat
Letër e veshur mat ekstra
Letër opake
Letër e veshur mat 140g
Letër grafike me rezolucion të lartë
Letër fotografike Pearl 260g
Letër prove me lustër 195g
Letër prove me gjysmë lustër 195g
Letër prove me gjysmë lustër 255g
Letër penguese me rezolucion të lartë

Madhësia e mediave

Letër rul (gjerësi) ISO A3, A2, A1, A0
JIS B2, B1, B0
ARCH 24", 30", 36"
Të tjerat 10", 14", 16", 17", 42", 44"
Fletë e prerë ISO A4, A3, A3+, A2, A2+, A1, A0, B4, B3, B2, B1, B0
DIN C4, C3, C2, C1, C0
JIS B4, B3, B2, B1, B0
ANSI 8,5 x 11", 8,5 x 14", 11 x 17", 13 x 19", 17 x 22", 22 x 34", 28 x 40", 34 x 44"
ARCH 9 x 12", 12 x 18", 18 x 24", 24 x 36", 26 x 38", 27 x 39", 30 x 42", 36 x 48"
Foto 20 x 24", 18 x 22", 14 x 17", 12 x 16", 10 x 12", 10 x 15", 8 x 10", 16 x 20" (madhësi fotografie në SHBA)
Poster 20 x 30", 30 x 40", 42 x 60", 44 x 62", 300 x 900 mm
Të tjerat 13 x 22"

Trashësia e medias

0,07 - 0,8 mm

Diametri i jashtëm maksimal i letrës rul

150,0 mm

Madhësia e qendrës e mediave

Diametri i brendshëm i qendrës së rulit: 2" / 3"

Gjerësia e mediave

Letër rul: 254 - 1118 mm
Letër e prerë 203 - 1118 mm

Gjatësia minimale e letrës së printueshme

203 mm

Gjatësia maksimale e letrës së printueshme

Letër rul: 18m (ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe të aplikacionit)
Letër e prerë 1,6 m

Kufijtë (Krye, Fundet, Anët)

Zona e rekomanduar:
Letër rul: Krye: 20 mm, Fund: 5 mm, Anë: 5 mm
Letër e prerë: Krye: 20 mm, Fund: 23 mm, Anë: 5 mm
Zona e printueshme:
Letër rul: Krye: 3 mm, Fund: 3 mm, Anë: 3 mm
Letër rul (printim pa bordura): Krye: 0 mm, Fund: 0 mm, Anë: 0 mm
Letër e prerë: Krye: 3 mm, Fund: 23 mm, Anë: 3 mm

Gjerësia e mediave për printim pa bordura

515mm (JIS B2), 1030mm (JIS B0), 594mm (ISO A1), 841mm (ISO A0), 10", 14", 17", 24", 36", 42"

OPSION

Printer Stand

ST-44

Media Take up Unit

TU-06

Portable Media Basket

BU-03

Komplet mbajtëse cilindri

RH2-44

PJESËT E KONSUMUESHME

Serbatori i bojës

PFI-303: BK, MBK, C, M, Y (330 ml)
PFI-703: BK, MBK, C, M, Y (700 ml)

Koka e printimit

PF-03

Kutia e mirëmbajtjes

MC-09