Canon imagePROGRAF iPF770 Specifikimet

TEKNOLOGJIA

Lloji i Printerit

5 ngjyra - 36"/914,4mm

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Numri i vrimave spërkatëse

Total: 15.360 MBK: 5.120 vrima spërkatëse


C, M, Y, BK: 2560 vrima spërkatëse çdo ngjyrë

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1,200 x 2 përfshin zbulimin e mos shkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Gjerësia Minimale e Garantuar e Vijës

0.02 mm

Përpikëria e vijës

±0,1 % ose më pak

Madhësia e pikëzës së bojës

4 Picolitër për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Paketa e bojës fillestare: 90 ml


Boja në shitje: 130 ml

Lloji i bojës

Bojë reaktive me ngjyrë/pigment


Boja: Cianike, E purpurt, E verdhë, E zezë


Pigment: 2 x E zezë mat

Pajtueshmëria e OS

Windows 32 bitë - XP, Vista, 7, 8, 8.1, Server 2003/2003R2, Server 2008


Windows 64 bitë - Vista, 7, 8, 8.1, Server 2003/2003R2, Server 2008/2008R2, Server 2012/2012R2


Mac: OSX - 10.6.8 - 10.10.x

Gjuhët e Printerit

GARO (Gjuhë e arteve grafike me funksione raster), HP-GL/2, HP RTL

Ndërfaqe Standarde

USB 2.0 Shpejtësi e Lartë


Ethernet 10/100/1000 Base-T/TX

MADHËSIA E FAQES SË PRINTIMIT/SHPEJTËSIA E PRINTIMIT

Madhësia A0, Letër e thjeshtë

12:48.PD min (Modaliteti i shpejtë ekonomik)


12:48.PD min (Modaliteti i shpejtë)


1:15.PD min (Modaliteti standard)

Madhësia A0, Letër e veshur

1:15.PD min (Modaliteti i shpejtë)


2:24.PD min (Modaliteti standard)


3:50.PD min (Modaliteti i cilësisë së lartë)

MEMORJA

Buffer RAM

256Mb

Hard Drive

Jo i disponueshëm

KAPJA E LETRËS

Gjerësia e materialit

Letra e rrotullës: 254 - 914,4mm


Fleta e prerë: 203,2 - 914,4mm

Trashësia e materialit

Njësia e Rrotullës: 0.07 - 0.8mm


Furnizimi manual i ngarkimit sipër: 0,07 - 0,8mm


Furnizimi manual i ngarkimit përpara: 0,5 - 1,5mm

Gjatësia Minimale e Printueshme

Rrotull: 203,2mm


Fleta e prerë: 279,4mm

Gjatësia Maksimale e Printueshme

18m (ndryshon sipas OS dhe aplikacionit)

Diametri Maksimal i Rrotullës

150,0 mm

Metodë me Furnizim Letre

Furnizimi i rrotullës: Një rrotull, ngarkimi sipër, dalja para


Furnizimi manual me ngarkim sipër: Një fletë, dalja para


Furnizim Manual me Ngarkim Para: Një fletë, dalje para

Kapaciteti i furnizimit të materialit

Jo i disponueshëm

Gjerësia e Printimit pa Kufi (Vetëm Rrotull)

10" (254 mm), B4 (257 mm), A3 (297 mm), Banderolë (300 mm), 14" (356 mm), A2 (420 mm), A2+/17" (432 mm), B2 (515 mm), A1 (594 mm), 24" (610 mm), B1 (728 mm), A0 (841 mm), 36" (914 mm)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia kryesore me një mbështetëse të printerit dhe shportën e hapur: 1304 (Gj) x 887 (Th) x 1062 (L) mm


Njësia kryesore me shportën në pozicionin e zgjeruar për stivosjen e sheshtë: 1304 (Gj) x 1100 (Th) x 1062 (L) mm


Njësia kryesore me mbështetësen Pesha: 64,6kg (ST-34, mbajtësja e rrotullës e përfshirë, pa bojëra, pa kokat e printimit)

-

Softueri i përfshirë

Drejtuesi i printerit i Canon, Monitori i statusit/Monitori i printimit, Paketa ekstra e drejtuesit të printerit - Struktura e lirë dhe Kopjimi me zgjerim iR, Moduli i optimizimit të drejtuesit të printerit për AutoCAD, Mjeti i konfigurimit të medias, PosterArtist Lite (vetëm për PC), Elementi i ngulitur i printimit për Microsoft® Office (vetëm për PC), Direct Print & Share, Mjeti i krijimit të instaluesit të përshtatur

KËRKESAT E ENEGJISË DHE TË PUNIMIT

Furnizimi me rrymë

AC 100 - 240 V (50-60 Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 140W ose me pak


I fikur Në gatishmëri: 0,5 W ose më pak


Konsumi i energjisë në modalitetin e gjumit: 5W ose më pak


Koha për të kaluar në modalitetin e gjumit: afro 5 minuta

Mjedisi i përdorimit

15 - 30°C, 10 - 80 % (Pa kondensim)

Niveli i Zhurmës (Afërsisht)

Gjatë punës: afro 46 dB


Në gatishmëri: 35 dB ose më pak


Fuqia akustike: 6,4 Bel


Në bazë të ISO 7779

Rregulloret

Evropë: Shenja CE (EN60950, EN55022 klasa B, EN61000-3-2, EN-61000-3-3, EN55024), Gjermani: TUV, Rusi: Gost-R (e marrë në nivel lokal), EAC e planifikuar

Certifikatat e Mjedisit

ENERGY STAR (WW), RoHS (BE), WEEE (BE), Direktiva ErP (Lot6, 26), RoHS Kinë, Rregullorja e substancave kimike, Certifikimi i baterisë (BE, Japoni, SHBA, Kinë, Tajvan), Rregullorja e materialit të paketimit(BE, SHBA, Kore)

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në Kuti?

1 x kokë printimi, 1 x paketë depozitash boje fillestare - (C, M, Y, BK, 2 x MBK) 90ml secila, përshtatësit bazë 3 inç, udhëzuesi i konfigurimit, udhëzuesi bazë, disku CD-ROM i manualit, disku CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Mac dhe Win), fletëpalosja portative e kujdesit, fleta e kalibrimit A2, fletëpalosja e sigurisë/standarde për mjedisin, mostra të medias - fletë, fletëpalosja e PosterArtist Lite, disku CD-ROM i PosterArtist Lite, kordoni elektrik BE/Mbretëri e Bashkuar

OPSIONET

Artikuj Opsionalë

Paketa mbajtëse e rrotullës: RH2-33

PJESËT E KONSUMUESHME

Artikuj të Zëvendësueshëm nga Përdoruesi

Koka e printimit: PF-04


Depozita e bojës: PFI-107 C, M, Y, BK, 2 x MBK


Fisheku i mirëmbajtjes: MC-10