Canon imagePROGRAF iPF770

imagePROGRAF iPF770

imagePROGRAF iPF770 është një printer 36”/A0 që siguron produktivitet në nivelit më të lartë, cilësi të jashtëzakonshme, saktësi dhe një sërë veçorish të përparuara për të garantuar një kthim të shkëlqyer të investimeve.

Përfitimet

  • Printimi i vazhdueshëm me vëllime të larta
  • Trup elegant 36”
  • Shpejtësi më e shpejtë e karelit
  • Cilësi më e qartë në vizatimet CAD dhe në përputhje me HP-GL/2
  • Sistemi i bojës LUCIA me 5 ngjyra
  • Bojë e re e purpurt për një riprodhim më të gjerë të ngjyrave
  • Depozita boje 130 ml me ndërrim të shpejtë
  • Softueri Direct Print & Share
  • Gati për renë kompjuterike
  • Mjetet e kontabilitetit

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imagePROGRAF iPF770

Prodhimtari e lartë


Çojeni produktivitetin tuaj në një nivel më të lartë me Canon iPF770, printeri ynë më i ri me 5 ngjyra dhe me një shpejtësi printimi më të shpejtë që siguron rezultate në A0 në modalitetin e draftit për 48 sekonda. Jepuni fuqinë përdoruesve me një efikasitet më të lartë gjithashtu, me veçorinë e re të shkurtores së printimit të Direct Print & Share. Ky mjet i lejon përdoruesit që të krijojnë shkurtore për parametrat e tyre më të përdorur të printimit dhe më pas ata mund të printojnë duke i zvarritur dhe lëshuar skedarët te shkurtoret e tyre.

Cilësi dhe saktësi e jashtëzakonshme


Sistemi i bojës ngjyrë-dhe-pigment me 5 ngjyra i Canon krijon vijat më të mprehta dhe më të holla. Me një saktësi +/- 0.1% dhe një gjerësi minimale të vijës 0,02 mm, precizioni është i garantuar. Merrni ngjyra më të gjalla në vizatimet CAD dhe GIS, dhe cilësi më të mirë të tekstit ose imazheve me ngjyrë të kuqe për posterë dhe materiale promocionale, me bojën e purpurt me një formulë të re të iPF770 që mbulon një spektër më të gjerë se kurdo.

Gati për renë kompjuterike


Rrisni produktivitetin dhe drejtoni flukset e punëve të printimit me Direct Print & Share të imagePROGRAF, që ju lejon të printoni shumë lloje skedarësh pa pasur nevojë për një aplikacion. Bashkë me integrimin e PosterArtist, kjo zgjidhje ju lejon të ngarkoni dhe të shkarkoni skedarë për t'i ndarë ata në çast, me lehtësi aksesi edhe nga pajisjet celulare. Mbështetet po ashtu printimi nga një aplikacion në iPad.

Ekonomik dhe efikas


Menaxhoni kostot e printimit me më shumë lehtësi me Status Monitor të integruar. Funksioni i kontabilitetit i Status Monitor mbledh evidencat e punëve të printimit dhe llogarit automatikisht kostot për çdo punë ose periudhën kohore. Mund të zgjidhet një modalitet ekonomik që përdor më pak bojë, ideal për printime dokumentesh draft.

Model elegant


Shfrytëzojeni më mirë hapësirën tuaj me trupin elegant 36” të Canon iPF770 që është i mbushur me veçori, por që zë një hapësirë të vogël. Përmasat e tij që kursejnë hapësirë e bëjnë atë të përsosur për bizneset që dëshirojnë një produktivitet të lartë, por pa qenë masiv.

I ndërtuar për flukse punësh me kërkesa të mëdha


Printeri iPF770 është i përputhshëm me formatet HP-GL/2 dhe HP-RTL, dhe përfshin aftësinë për të caktuar parametrat e paletës dhe penës për flukset e punës të CAD. Paketa e softuerit përfshin një program drejtues të optimizuar për AutoCAD dhe një element të ngulitur për Microsoft Office që ju lejon të printoni drejtpërdrejt nga Word, Excel ose PowerPoint.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePROGRAF iPF770, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.