Canon imagePROGRAF iPF670 Specifikimet

TEKNOLOGJIA

Lloji i Printerit

5 ngjyra - 24"/609,6mm

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Numri i vrimave spërkatëse

Total: 15.360 MBK: 5.120 vrima spërkatëse


C, M, Y, BK: 2560 vrima spërkatëse çdo ngjyrë

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1,200 x 2 përfshin zbulimin e mos shkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Gjerësia Minimale e Garantuar e Vijës

0.02 mm

Përpikëria e vijës

±0,1 % ose më pak

Madhësia e pikëzës së bojës

4 Picolitër për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Paketa e bojës fillestare: 90 ml


Boja në shitje: 130 ml

Lloji i bojës

Bojë reaktive me ngjyrë/pigment


Boja: Cianike, E purpurt, E verdhë, E zezë


Pigment: 2 x E zezë mat

Pajtueshmëria e OS

Windows 32 bitë - XP, Vista, 7, 8, 8.1, Server 2003/2003R2, Server 2008


Windows 64 bitë - Vista, 7, 8, 8.1, Server 2003/2003R2, Server 2008/2008R2, Server 2012/2012R2


Mac: OSX - 10.6.8 - 10.10.x

Gjuhët e Printerit

GARO (Gjuhë e arteve grafike me funksione raster), HP-GL/2, HP RTL

Ndërfaqe Standarde

USB 2.0 Shpejtësi e Lartë


Ethernet 10/100/1000 Base-T/TX

MADHËSIA E FAQES SË PRINTIMIT/SHPEJTËSIA E PRINTIMIT

Madhësia A1, Letër e thjeshtë

0:28 min (Modaliteti i shpejtë ekonomik)


0:28 min (Modaliteti i shpejtë)


0:42 min (Modaliteti standard)

Madhësia A1, Letër e veshur

0:43 min (Modaliteti i shpejtë)


1:17 min (Modaliteti standard)


2:05 min (Modaliteti i cilësisë së lartë)

MEMORJA

Buffer RAM

256Mb

Hard Drive

Jo i disponueshëm

KAPJA E LETRËS

Gjerësia e materialit

Letra e rrotullës: 254 - 609,6mm


Fleta e prerë e furnizimit manual: 203,2 - 609,6mm

Trashësia e materialit

Njësia e Rrotullës: 0.07 - 0.8mm


Furnizimi manual i ngarkimit sipër: 0,07 - 0,8mm


Furnizimi manual i ngarkimit përpara: 0,5 - 1,5mm

Gjatësia Minimale e Printueshme

Rrotulla: 203,2mm, Fletë e Prerë: 279,4mm

Gjatësia Maksimale e Printueshme

18m (ndryshon sipas OS dhe aplikacionit)

Diametri Maksimal i Rrotullës

150,0 mm

Metodë me Furnizim Letre

Furnizimi i rrotullës: Një rrotull, ngarkimi sipër, dalja para


Furnizimi manual me ngarkim sipër: Një fletë, dalja para


Furnizim Manual me Ngarkim Para: Një fletë, dalje para

Kapaciteti i furnizimit të materialit

Jo i disponueshëm

Gjerësia e Printimit pa Kufi (Vetëm Rrotull)

Njësia e rrotullës: 10" (254 mm), B4 (257 mm), A3 (297 mm), Banderolë (300 mm), 14" (356 mm), A2 (420 mm), A2+/17" (432 mm), B2 (515 mm), A1 (594 mm), 24" (610 mm)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia kryesore: 997 (Gj) x 698 (Th) x 507 (L) mm


(duke përjashtuar pjesët e konsumit dhe mbajtësen e printerit)


Njësia kryesore me një mbështetëse të printerit dhe shportën e hapur: 997 (Gj) x 887 (Th) x 1062 (L) mm


Njësia kryesore me shportën në pozicionin e zgjeruar për stivosjen e sheshtë: 997 (Gj) x 1100 (Th) x 1062 (L) mm


Njësia kryesore: 46,0 kg


Njësia kryesore + Mbështetësja e printerit: 56,7 kg

-

Softueri i përfshirë

Drejtuesi i printerit i Canon, Monitori i statusit/Monitori i printimit, Paketa ekstra e drejtuesit të printerit - Struktura e lirë dhe Kopjimi me zgjerim iR, Moduli i optimizimit të drejtuesit të printerit për AutoCAD, Mjeti i konfigurimit të medias, PosterArtist Lite (vetëm për PC), Elementi i ngulitur i printimit për Microsoft® Office (vetëm për PC), Direct Print & Share, Mjeti i krijimit të instaluesit të përshtatur

KËRKESAT E ENEGJISË DHE TË PUNIMIT

Furnizimi me rrymë

AC 100 - 240 V (50-60 Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 140W ose me pak


I fikur Në gatishmëri: 0,5W ose më pak


Konsumi i energjisë në modalitetin e gjumit: 5W ose më pak


Koha për të kaluar në modalitetin e gjumit: afro 5 minuta

Mjedisi i përdorimit

15 - 30°C, 10 - 80 % (Pa kondensim)

Niveli i Zhurmës (Afërsisht)

Gjatë punës: afro 46 dB


Në gatishmëri: 35 dB ose më pak


Fuqia akustike: 6,4 Bel


Në bazë të ISO 7779

Rregulloret

Evropë: Shenja CE (EN60950, EN55022 klasa B, EN61000-3-2, EN-61000-3-3, EN55024), Gjermani: TUV, Rusi: Gost-R (e marrë në nivel lokal), EAC e planifikuar

Certifikatat e Mjedisit

ENERGY STAR (WW), RoHS (BE), WEEE (BE), Direktiva ErP (Lot6, 26), RoHS Kinë, Rregullorja e substancave kimike, Certifikimi i baterisë (BE, Japoni, SHBA, Kinë, Tajvan), Rregullorja e materialit të paketimit(BE, SHBA, Kore)

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në Kuti?

1 x kokë printimi, 1 x paketë depozitash boje fillestare - (C, M, Y, BK, 2 x MBK) 90 ml secila, përshtatësit bazë 3 inç, mbajtësi i rulit, udhëzuesi i konfigurimit, udhëzuesi bazë, disku CD-ROM i manualit, disku CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Mac dhe Win), fletëpalosja portative e kujdesit, fleta e kalibrimit A2, fletëpalosja e sigurisë/standarde për mjedisin, mostra të medias - fletë, fletëpalosja e PosterArtist Lite, disku CD-ROM i PosterArtist Lite, kordoni elektrik BE/Mbretëri e Bashkuar

OPSIONET

Artikuj Opsionalë

Mbështetësja e printerit: ST-27


Paketa mbajtëse e rrotullës: RH2-26

PJESËT E KONSUMUESHME

Artikuj të Zëvendësueshëm nga Përdoruesi

Koka e printimit: PF-04


Depozita e bojës: PFI-107 C, M, Y, BK, 2 x MBK


Fisheku i mirëmbajtjes: MC-10