Canon imagePROGRAF iPF655 Specifikimet

SPECIFIKIMET BAZË

Kategoria

24-inç

Lloji i bojës

Bojë reaguese me ngjyrë dhe pigment, 5 ngjyra (MBK x 2, BK, C, M, Y)

Rezolucioni maksimal i printimit

2400 x 1200dpi

Shpejtësia e printimit

(A1, Imazh me Ngjyrë të plotë)


Letër e zakonshme: 0,30 (Regjimi Draft), 0,43 (Regjimi Standard)


Letër e veshur: 0,43 (Regjimi Draft)1,18 (Regjimi Standard), 2,06 (Regjimi i cilësisë së lartë)

Dimensionet, Pesha

Neto:


iPF650: Vetëm njësia kryesore: 997 (Gj) x 698 (Th) x 507 (L) mm; Pesha: afërsisht 43,4 kg


iPF655: Vetëm njësia kryesore: 997 (Gj) x 698 (Th) x 507 (L) mm; Pesha: afërsisht 43,6 kg


iPF650: Njësia kryesore me një shportë të hapur dhe mbështetëse printeri: 997 (Gj) x 870 (Th) x 1062 (L) mm; Pesha: afërsisht 53,7kg (mbajtësja e cilindrit përfshihet, pa bojë, pa koka printimi)


iPF655: Njësia kryesore me një shportë të hapur dhe mbështetëse printeri: 997 (Gj) x 870 (Th) x 1062 (L) mm; Pesha: afërsisht 53,9 kg (mbajtësja e cilindrit përfshihet, pa bojë, pa koka printimi)


I paketuar:


iPF650: Vetëm njësia kryesore: 1127 (Gj) x 830 (Th) x 762 (L) mm; Pesha: afërsisht 63 kg


iPF655: Vetëm njësia kryesore: 1127 (Gj) x 830 (Th) x 762 (L) mm; Pesha: afërsisht 63,2 kg


iPF650: Mbështetësja dhe koshi: 1073 (Gj) x 766 (Th) x 263 (L) mm; Pesha: përafërsisht 15,8 kg


iPF655: Mbështetësja dhe koshi: 1073 (Gj) x 766 (Th) x 263 (L) mm; Pesha: afërsisht 15,8 kg

Blloku i ushqimit

Energjia e hyrjes: AC 100-240 V (50/60 Hz)


Konsumi i energjisë: 140 W ose më pak


Konsumi i energjisë në regjimin në pritje (në regjimin me energji të ulët): 220 V - 240 V: 6 W ose më pak; 100V - 120V: 5 W ose më pak


Fikur (Pritje): 1 W ose më pak (në përputhje me Urdhërin Ekzekutiv të Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës)

Mjedisi i punës

Temperatura: 15 - 30 gradë Celsius, Lagështia: 10 - 80 % (pa kondensim)

Zhurma akustike

Presioni: Funksionim: 47 dB (A) ose më pak, Pritje: 35 dB (A) ose më pak


Ushqimi: Funksionim: 6,4 Bels ose më pak

Gjerësia minimale e linjës

0,02 mm (Vlera teorike)

Saktësia e linjës

+/- 0,1% ose më pak (duhen rregullime nga përdoruesi. Mediat e mjedisit të printimit duhet të përputhen me atë që përdoret për rregullimet. Letra CAD e detyrueshme: Letër e zakonshme, letër CAD kalk, letër e veshur, vetëm film mat CAD i tejdukshëm.)

Ekrani i panelit të përdorimit

LCD i madh: 160 x 128 pikë, Çelës x 13, LED x 5

HARD DISK

Gjuha në panelin e përdorimit

Anglisht-SHBA, Japonisht

Gjuha në LCD

Anglisht-SHBA, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht, Kineze (e thjeshtuar), Koreane, Japonisht (Kanji), Rusisht

Gjuha e printerit

GARO, HP-GL/2, HP RTL

Ndërfaqja

Lloji: I integruar


Regjimi: Shpejtësi e plotë (12 Mbit/sek), Shpejtësi e lartë (480 Mbit/sek), Transferim në grup


Lloji i konektorit: Series B (4 pine)

Ethernet

Lloji: I integruar


Standard: IEEE 802.3 10base-T, IEE 802.3u 100base-TX/ Negocim automatik


IEEE 802.3 x Dupleks i plotë, IEEE 802.3ab 1000base-T/Negocim automatik

Protokolli

IPX/SPX (Netware 4.2 9J), 5.1 (J), 6.0 (J))


SNMP (Canon-MIB), HTTP, TCP/IP, AppleTalk

REGULATIONS

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows: 2000 (32)/XP (32 & 64)/ Server 2003 (32 & 64)/ Server 2008 (32 & 64)/ Vista (32 & 64)


Macintosh: OS X (32 & 64)

Kujtesa

Kujtesa standarde: 256 Mb

KOKA E PRINTIMIT

Modeli

PF-04

Lloji

Bubble-Jet sipas kërkesës

Konfigurimi i kokës

Lloj i integruar me 6 ngjyra (6 çipe për kokë printimi)

Pjerrësia e vrimave përkatëse

1200 dpi

Vrimat për çip

MBK: 5120 vrima spërkatëse, Ngjyra të tjera: 2560 vrima spërkatëse secila

Madhësia e pikëzës

4 pl për ngjyrë

SERBATORI I BOJËS

Modeli

PF-102 (130ml): MBK/BK/C/Y, PFI-104 (130ml): M

TRAJTIM I MEDIAVE

Letër rul

Një rul, me ngarkim nga para, dalje nga para

Letër e prerë

Ngarkim nga sipër, dalje nga para (ushqim manual duke përdorur levën e bllokimit të letrës)

PAPER PATH SWITCH

Lloji i medias

Letër rul:


Letër standarde 80 gsm, Letër standarde 90 gsm, Letër e veshur mat 90 gsm, Letër me shkëlqim me cilësi fotografike 190 gsm/ 240 gsm/ 300 gsm, Letër cilësore fotografike saten 190 gsm/ 240 gsm/ 300 gsm, Letër fotografike perl 260 gsm, Letër e veshur mat 120 gsm/ 140 gsm/ 180 gsm, Letër e bardhë e patejdukshme 120 gsm, letër grafike me rezolucion të lartë vetëngjitëse 140gsm, letër barriere me rezolucion të lartë 180gsm, letër fotografike me shkëlqim 195gsm, letër provash me gjysëm shkëlqim 195 gsm, letër provash me gjysëm shkëlqim 195 gsm/ 255 gsm

Madhësia e mediave

Letër rul (gjerësia): ISO: A3, A2, A2+, A1; JIS: BS, B4; ARCH: 24"; Të tjera: 10", 14", 16", 17", Banderolë (300 mm)


Letër e prerë: ISO: A4, A3, A3+, A2, A2+, A1, B4, B3, B2; DIN: C4, C3, C2; JIS: B4, B3, B2; ANSI: 8,5 x 11", 8,5 x 14", 11 x 17", 13 x 19", 17 x 22", 22 x 34"; ARCH: 9 x 12", 12 x 18", 18 x 24", 24 x 36"; Foto: 20 x 24", 18 x 22", 14 x 17", 12 x 16", 10 x 12", 10 x 15", 16 x 20" (Madhësi fotografike për SHBA); Poster: 20 x 30", 300 x 900 mm; Të tjerat: 13 x 22"

Trashësia e medias

Letër rul & dhe letër e prerë: 0,07 - 0,8 mm

Diametri i jashtëm maksimal i letrës rul

150 mm

Madhësia e qendrës e mediave

Diametri i brendshëm i pjesës qëndrore: 2"/3"

Gjerësia e mediave

Letër rul: 254-609,6mm (24")


Letër e prerë: 203,2 - 609,6 mm (24")

Gjatësia minimale e letrës së printueshme

Letër rul: 203,2 mm (8")


Letër e prerë: 279,4 mm (11"): Madhësia e Letër (ana e gjatë)

Gjatësia maksimale e letrës së printueshme

Letër rul: 18 m (ndryshon në varësi të Sistemit të Shfrytëzimit dhe aplikimit)


Letër e prerë: 1,6 m (Ndryshon në varësi të Sistemit të Shfrytëzimit dhe aplikimit)

Kufijtë (Krye, Fundet, Anët)

Zona e rekomanduar:


Letër rul: Krye: 20 mm, Fund: 5 mm, Anë: 5 mm


Letër e prerë: Krye: 20 mm, Fund: 23 mm, Anë: 5 mm


Zona e printueshme:


Letër rul: Krye: 3 mm, Fund: 3 mm, Anë: 3 mm


Letër rul (printim pa bordura): Krye: 0 mm, Fund: 0 mm, Anë: 0 mm


Letër e prerë: Krye: 3 mm, Fund: 23 mm, Anë: 3 mm

Gjerësia e mediave për printim pa bordura

10" (254 mm), B4 (257 mm), A3 (297 mm), Banderolë (300 mm), 14" (356 mm), A2 (420 mm), A2+/17" (432 mm), B2 (515 mm), A1 (594 mm), 24" (610 mm)

OPSION

Printer Stand

ST-26

PORTABLE MEDIA BASKET

Komplet mbajtëse cilindri

2" boshte qendrore me media me rul qendror 3": RH2-26

PJESËT E KONSUMUESHME

Serbatori i bojës

PFI-102 (130ml): MBK/BK/C/Y, PFI-104: M

Koka e printimit

PF-04

CUTTER BLADE

Kutia e mirëmbajtjes

MC-10