Canon imagePROGRAF iPF610 Specifikimet

TEKNOLOGJIA

Lloji i Printerit

5 ngjyra - 24"/609,6mm

Teknologjia e Printimit

Canon Bubblejet on Demand 6 ngjyra tip i integruar (6 maja për kokë printimi x 1 kokë printimi)

Numri i vrimave spërkatëse

Total: 15.360 MBK: 5.120 vrima spërkatëse
C, M, Y, BK: 2560 vrima spërkatëse secila

Rezolucioni i printimit

2,400 x 1,200 dpi

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1,200 x 2 përfshin zbulimin e mos shkrepjes të vrimës spërkatëse dhe sistemin e kompensimit

Gjerësia Minimale e Garantuar e Vijës

0.02 mm

Përpikëria e vijës

±0,1 % ose më pak

Madhësia e pikëzës së bojës

4 Picolitër për ngjyrë

Kapaciteti i bojës

Paketa e bojës fillestare: 90ml
Boja në shitje: 130ml

Lloji i bojës

Bojë reaktive me ngjyrë/pigment
Boja: Cianike, E purpurt, E verdhë, E zezë
Pigment: 2 x E zezë mat

Pajtueshmëria e OS

Windows 32 bitë - XP, Vista, 7, 8, 8.1, Server 2003/2003R2, Server 2008
Windows 64 bitë - Vista, 7, 8, 8.1, Server 2003/2003R2, Server 2008/2008R2, Server 2012/2012R2
Mac: OSX - 10.6.8 - 10.10.x

Gjuhët e Printerit

GARO (Gjuhë e arteve grafike me funksione raster), HP-GL/2, HP RTL

Ndërfaqe Standarde

USB 2.0 Shpejtësi e Lartë
Ethernet 10/100 Base-T/TX
Opsional: IEEE 1394 (Firewire®)

MADHËSIA E FAQES SË PRINTIMIT/SHPEJTËSIA E PRINTIMIT

Madhësia A1, Letër e thjeshtë

0:31 (CAD i shpejtë)

Madhësia A1, Letër e veshur

1:36 (CAD standard)

Madhësia A1, Letër fotografike me lustër

2:44 (Imazhi standard me ngjyrë të plotë)

MEMORJA

Buffer RAM

256Mb

Hard Drive

Jo i disponueshëm

KAPJA E LETRËS

Gjerësia e materialit

Kasetë: 203 - 432 mm
Letra e rrotullës: 254 - 610 mm
Fleta e prerë e furnizimit manual: 203,2 - 610 mm

Trashësia e materialit

Njësia e Rrotullës: 0.07 - 0.8mm
Kasetë: 0,08 - 0,3 mm
Furnizimi manual i ngarkimit sipër: 0,07 - 0,8mm
Furnizimi manual i ngarkimit përpara: 0,5 - 1,5mm

Gjatësia Minimale e Printueshme

Rrotulla: 203 mm
Kasetë: 279 mm
Furnizim manual nga sipër: 279 mm
Furnizim manual nga përpara: 520 mm

Gjatësia Maksimale e Printueshme

18m (ndryshon sipas OS dhe aplikacionit)

Diametri Maksimal i Rrotullës

150,0 mm

Metodë me Furnizim Letre

Furnizimi i rrotullës: Një rrotull, dalja para
Kaseta: Me ngarkim nga para, Me dalje nga para
Furnizimi manual me ngarkim sipër: Një fletë, dalja para
Furnizim Manual me Ngarkim Para: Një fletë, dalje para

Kapaciteti i furnizimit të materialit

Kaseta: Për letër të thjeshtë 75 g/m², A4/Madhësia e letrës: 25 mm (250 fletë), A3+: 100 fletë, A2: 50 fletë

Gjerësia e Printimit pa Kufi (Vetëm Rrotull)

Njësia e rrotullës: 10" (254 mm), B4 (257 mm), A3+ (329 mm), 14" (356 mm), 16" (407 mm), A2 (420 mm), A2+/17" (432 mm), B2 (515 mm), A1 (594 mm), 24" (610 mm)

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat fizike dhe pesha

Njësia e printerit: (përfshirë njësinë e furnizimit automatik të rrotullës: 997 (Gj) x 810 (Th) x 344 (L) mm
Pesha: afro 51kg (printeri, kaseta, tabaka e daljes, tabaka e furnizimit manual)
Njësia e printerit me mbështetësen e printerit: 997 (Gj) x 991 (Th) x 989 (L) mm
Pesha: 68kg afërsisht

-

-

Softueri i përfshirë

Drejtuesi i printerit i Canon, Monitori i statusit/Monitori i printimit, Paketa ekstra e drejtuesit të printerit - Struktura e lirë dhe Kopjimi me zgjerim iR, Moduli i optimizimit të drejtuesit të printerit për AutoCAD, Mjeti i konfigurimit të medias, PosterArtist Lite (vetëm për PC), Elementi i ngulitur i printimit për Microsoft® Office (vetëm për PC), Direct Print & Share, Mjeti i krijimit të instaluesit të përshtatur

KËRKESAT E ENEGJISË DHE TË PUNIMIT

Furnizimi me rrymë

AC 220 - 240 V (50/60Hz)

Konsumi i energjisë

Funksionimi: 100W ose me pak
Energjia fikur Në pritje: 1W ose më pak
Konsumi i energjisë në modalitetin e gjumit: 5W ose më pak
Koha për të kaluar në modalitetin e gjumit: afro 5 minuta

Mjedisi i përdorimit

15 - 30°C, 10 - 80 % (Pa kondensim)

Niveli i Zhurmës (Afërsisht)

Funksionimi: 52 dB ose më pak
Në gatishmëri: 35 dB ose më pak
Fuqia akustike: 6,6 Bel

Rregulloret

Evropë: Shenja CE (EN60950, EN55022 klasa B, EN61000-3-2, EN-61000-3-3, EN55024), Gjermani: TUV, GS, Rusi: Gost-R

Certifikatat e Mjedisit

ENERGY STAR (WW), Direktiva RoHS (WW), Deklarata ECO (TED) (Evropë), WEEE (Evropë)

ÇFARË PËRFSHIHET

Çfarë ka në Kuti?

1 kokë printimi, 1 paketë e depozitave të bojërave fillestare (C, M, Y, BK, MBK x 2 - 90 ml), përshtatësit bazë 3 inç, udhëzuesi i konfigurimit, disku CD-ROM i softuerit për përdoruesin (OSX & Win), fletëpalosja portative e kujdesit, fletëpalosja e sigurisë/ambientit standard, fletëpalosja e PosterArtist Lite, disku CD-ROM i softuerit PosterArtist Lite, fletëpalosja EAC, udhëzuesi i shpejtë.

OPSIONET

Artikuj Opsionalë

Paketa mbajtëse e rrotullës: RH2-24
Bordi i zgjerimit IEEE1394: EB-05

PJESËT E KONSUMUESHME

Artikuj të Zëvendësueshëm nga Përdoruesi

Koka e Printimit: PF-03
Depozitat e bojës: PFI-102 (130 ml); C, M, Y, BK, 2 x MBK
Fisheku i mirëmbajtjes: MC-16