Canon imagePROGRAF iPF610

imagePROGRAF iPF610

Printeri iPF610 A1 me shumë funksione siguron ngjyra të gjalla, një interpretim të saktë të vijave dhe një rendiment të pakrahasueshëm për t'u kujdesur për të gjitha përdorimet tuaja në CAD/GIS.

Përfitimet

  • Printime A1 në 31 sekonda
  • Integrimi i pandërprerë i CAD që mbështet formatet HPGL/2 dhe HP RTL
  • 1200 dpi për vija më të mprehta dhe më të holla dhe dendësi e lartë e të zezës për printimin e planeve të CAD
  • Printimi me 5 ngjyra për grafika të mrekullueshme
  • 4 opsione të disponueshme për furnizimin e medias

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon imagePROGRAF iPF610

Printime të shkëlqyera në formate të mëdha për projektet tuaja


imagePROGRAF iPF610 është një printer për formate të mëdha 24” (A1) që siguron rezultate të shkëlqyera - kur krijon grafika tërheqëse për klientët tuaj, si dhe kur interpreton planet arkitekturore të detajuara për përdorimet tuaja të CAD.

Produktivitet dhe cilësi optimale e imazheve për biznesin tuaj


Printeri iPF610 përfshin sistemin e bojës ngjyrë-dhe-pigment me 5 ngjyra për rezultate optimale në biznesin tuaj. Koka e printimit 1” e Canon realizon një riprodhim në 1200 dpi, me një madhësi pikëze 4 pikolitër dhe një numër total mbresëlënës me 15 360 vrima spërkatëse. Sistemi i bojës reaktive me pesë ngjyra rrit cilësinë e printimeve duke siguruar që të ketë më pak rrjedhje dhe një uniformitet më të qëndrueshëm të imazhit, duke dhënë rrjedhimisht rezultate që e ruajnë më shumë saktësinë dhe qartësinë - sado të detajuara.

Shpejtësitë e shpejta të printimit (31 sekonda për printimet A1 në modalitetin e shpejtë) e bëjnë printerin iPF610 ideal për prodhimin e planeve të detajuara me shpejtësi atëherë kur duhen - pa pasur nevojë ta dërgoni punën te një specialist lokal i printimeve.

Ideal për aplikimet CAD të specialistëve


iPF610 është projektuar për të siguruar interpretimin cilësor të vijave dhe produktivitetin që duhet për përdorimin profesional të CAD. Bazuar në suksesin e pararendësit të tij, iPF600, printeri iPF610 tani ofron mbështetje të plotë për formatet profesionale të skedarëve CAD, formatet e skedarëve HP-GL/2, HP RTL, si dhe siguron një program drejtues HDI për sistemin Windows. Një memorie e konsiderueshme me 256 MB garanton që edhe skedarët më kompleksë të mund të përpunohen me lehtësi.

I aftë dhe i lehtë në përdorim


Një panel kontrolli LCD përfshin animacione grafike për të garantuar që mësimi i pajisjes do të jetë i shpejtë dhe i thjeshtë - edhe nëse nuk keni përdorur më parë një printer për formate të mëdha. Softueri i fuqishëm por i lehtë në përdorim ndihmon në këtë proces - kështu që edhe detyrat më komplekse realizohen më lehtësi.

Megjithëse shumë kompakt si model, printeri iPF610 përfshin po ashtu 4 mënyra të medias - një rrotull, një kasetë dhe dy manuale - dhe ndërrimin automatik të medias së rrotullës për më shumë lehtësi. Në fakt, sistemi i furnizimit të medias i kasetës bën të mundur që fletët e reja të futen para se të dalë fleta e mëparshme. Një sistem ventilatori i projektuar së fundi siguron që pajisja të jetë jashtëzakonisht e qetë - kështu që do të jetë rezultati dhe jo zhurma që do të vini re.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon imagePROGRAF iPF610, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.