Canon imagePROGRAF iPF510 Specifikimet

SPECIFIKIMET BAZË

Kategoria

17-inç

Lloji i bojës

Bojë me ngjyrë dhe pigment reaktiv: BK, MBK x 2, C, M, Y

Rezolucioni maksimal i printimit

2400 x 1200 dpi

instalimi

Instalimi i përdoruesit

Shpejtësia e printimit (madhësia e faqes B0)

Letër e zakonshme: 0:20 (draft)
Letër e veshur: 0:55 (standard)
Letër fotografike me shkëlqim: 1:38 (standard)

Mbështetëse printeri

Opsional, lloji i montimit (Instalimi i përdoruesit)

Përmasat, pesha

Njësia kryesore: 819 (Gj) x 733 (Th) x 317 (L) mm (vetëm printeri), Pesha: përafërsisht 39 kg (printeri, kaseta, tabaka e daljes, tabaka e furnizimit manual)
Njësia kryesore me rrotull automatike: 819 (Gj) x 810 (Th) x 344 (L) mm; Pesha: përafërsisht 43 kg
Njësia e furnizimit (Opsioni): (printer, kasetë, tabaka e daljes, tabaka e furnizimit manual plus Njësia e furnizimit automatik të rrotullës)
Njësia kryesore me mbështetëse printeri: 819 (Gj) x 981 (Th) x 989 (L) mm; pesha: përafërsisht 58 kg (Njësia e furnizimit automatik të rrotullës, artikujt e konsumit të përjashtuar)
Njësia kryesore me paletë (paketuar): 960 (Gj) x 874 (Th) x 638 (L) mm; Pesha: përafërsisht 57 kg
Mbështetësja e printerit (paketuar): 1115 (Gj) x 864 (Th) x 237 (L) mm; pesha: përafërsisht 22 kg

Furnizimi me rrymë

Energjia e hyrjes: AC 100 - 120 V (50/60 Hz), AC 220 - 240 V (50/60 Hz)
Konsumi i energjisë: Funksionimi: 100 W ose më pak
Modaliteti i kursimit të energjisë: 100 V - 120 V - 5 W ose më pak (10 W ose më pak kur është montuar IEEE1394); 220 V - 240 V - 6 W ose më pak (11 W ose më pak kur është montuar IEEE1394)
Pa energji (pritje): 1 W ose më pak
Konsumi i energjisë i modalitetit të gjumit: 6W ose më pak
Koha për të kaluar në modalitetin e gjumit: afro 5 min

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 15 - 30°C, Lagështia: 10 - 80 % (Pa kondesim)

Zhurma akustike

Trysnia akustike: Funksionimi: afërsisht 52 dB (A) ose më pak, Në pritje: afërsisht. 35 dB (A) ose më pak
Fuqia akustike: 6,6 Bel

Gjerësia minimale e vijës

0,02 mm (vlerë teorike)

Përpikëria e vijës

±0,1 % ose më pak

Kujtesa

192 megabajte

Gjuha e printerit

GARO (Gjuhë e arteve grafike me funksione raster), HP-GL/2, HP RTL

Ekrani i panelit operativ

LCD

Gjuha në LCD

Anglishte amerikane, Frëngjisht, Gjermanisht, Italisht, Spanjisht

Ndërfaqja

USB2.0 Hi-Speed Lloji: I integruar

Ethernet

E Integruar

Standard

10Base-T/100Base-TX

Protokolli

IPX/SPX (SNMP, Bindery, HTTP, TCP/IP

Çarja e zgjerimit

1

KOKA E PRINTIMIT

Modeli

PF-03

Lloji

Bubble-Jet sipas kërkesës

Konfigurimi i kokës

Lloj i integruar me 6 ngjyra (1 kokë printimi)

Pjerrësia e vrimave spërkatëse

1200 dpi x 2

Madhësia e pikëzës

4 pl (për ngjyrë)

Zëvendësimi i kokës

Zëvendësimi nga përdoruesi

REZERVUARI I BOJËS

Modeli

PFI-102 (MBK x 2, BK, C, M, Y)

Kapaciteti

Boje fillestare paketë : 90 ml, bojë për shitje : 130 ml

PRERËSE

Lloji

Prerëse e rrumbullakët

PËRDORIMI I MATERIALIT

Letra rrotull

Një rrotull, me ngarkim nga sipër, dalje nga para

Letër e prerë

Me ngarkim nga para, Me dalje nga para

Kaseta

Ndërrim automatik nga rrotulla te kaseta dhe e kundërta

Furnizimi manual

Letër e thjeshtë dhe e veshur, letër teknike, film, letër fotografike, letër provë, letër me retrondriçim, letër vetë-ngjitëse, banderolë dhe shenjë, material printimi për arte të bukura

Ndërrimi i shtegut të letrës (letër rrotull/e prerë)

Letër rrotull (gjerësia): A3, A2, JIS, B4, 8", 10", 14", 16", 17", 300 mm, A3+ (329 mm)
Letër e prerë (kasetë): A4, A3, A3+, A2, B4, B3, Letër (8,5 x 11"), Ligjore (8,5 x 14"), 11 x 17", 13 x 19", 17 x 22", 12 x 18", 14 x 17", 12 x 16", 10 x 12", 10 x 15", 8 x 10", 16 x 20" (Madhësi foto në Amerikë), 300 x 900 mm 13 x 22"
Letër e prerë (furnizimi manual përpara): A2, 17 x 22", 13 x 22"

Trashësia e materialit

Rrotull 0,07 - 0,8 mm
Kasetë: 0,08 - 0,3 mm
Furnizim manual nga sipër: 0,07 - 0,8 mm
Furnizim manual nga përpara: 0,5 - 1,5 mm

Gjerësia e materialit

Rrotull 203 - 432 mm
Kasetë: 203 - 432 mm
Furnizim manual nga sipër 203 - 432 mm
Furnizim manual nga përpara: 203 - 432 mm

Gjatësia minimale e printueshme

Rrotull: 203 mm
Kasetë: 279 mm
Furnizim manual nga sipër: 279 mm
Furnizim manual nga përpara: 520 mm

Gjatësia maksimale e printueshme

Rrotull: 18 m (ndryshon në varësi të sistemit operativ dhe të aplikimit)
Kasetë: 594 mm
Furnizimi manual nga sipër: 610 mm (1,6 m kur Njësia e furnizimit automatik të rrotullës është e lidhur)
Furnizim manual nga përpara: 914 mm

Printim pa bordura

Lloji i materialit: Letër e veshur e rëndë, Letër mat premium, Letër fotografike me shkëlqim, Letër fotografike me gjysëm shkëlqim, Letër e veshur ekstra mat, Letër e patejdukshme, Letër e veshur mat 140 g, Letër fotografike realiste 210 g, Letra të thata të çastit me shkëlqim 200 g, Letra të thata të çastit me lustër 200 g, Letër fotografike me shumë shkëlqim 250 g, Letër fotografike me lustër 240 g, Letër fotografike gjysëm mat 250 g, Letër fotografike perlë 260 g, Letër barrierë me rezolucion të lartë
Gjerësia e materialit: 10" (254 mm), B4 (257 mm), A3+ (329 mm), 14" (356 mm), 16" (407 mm), A2 (420 mm), A2+/17" (432 mm)

Kapaciteti i furnizimit të materialit

Për letër të thjeshtë me 75 g/m2, A4/Madhësi letër: 25 mm (250 fletë), - A3+: 100 fletë, - A2: 50 fletë
Furnizimi manual: 1 fletë

Rregulloret

Evropë: Shenja CE (EN60950, EN55022 classB, EN61000-3-2, EN-61000- 3-3, EN55024)
Gjermani: TUV, GS (nuk deklarohet në pllakë)
Rusi: Gost-R (e marrë lokale)
Vendet e tjera: Certifikimi CB

Certifikimet mjedisore

ENERGY STAR (WW), direktiva RoHS, Deklarata ECO IT (Evropë), WEEE

OPSIONI

Bordi i zgjerimit IEE1394

EB-05

Njësia e furnizimit automatik të rrotullës

RU-02 (mbajtës i qendrës së rrotullës prej 2 inç me ndarës të ngjitëses së tubit të letrës dhe printimit pa kufij prej 3 inç)

Mbështetëse printeri

ST-11

Shporta

BU-02

Mbajtësi i rrotullës

RH2-11 (mbajtës i qendrës së rrotullës prej 2 inç me ndarës të ngjitëses së tubit të letrës dhe printimit pa kufi prej 3 inç)

Koka e printimit

PF-03

Kutia e mirëmbajtjes

MC-05