VarioPrint i300 Specifikimet

TEKNOLOGJIA

Teknologjia e Printimit

Inkjet, Océ drop-on-demand, piezoelektrik

bojë

Boja pigmenti me bazë uji, ekskluzive e Océ

Madhësia e pikave

E ndryshueshme, multi-nivel

Shpejtësia e printimit

300 imazhe A4 / 152 imazhe A3 dupleks


150 imazhe A4 / 82 imazhe A3 simpleks

Shpejtësi specialiteti

200 imazhe A4 / 106 imazhe A3 dupleks


150 imazhe A4 / 82 imazhe A3 simpleks

Cikli i punës

1,000,000 – 10,000,000 A4 shtypje/muaj

Rezolucioni i printimit

600x600 dpi me multinivel (1200 dpi perceptuar)

LETRA

Pesha e Letrës

60–300 gr/m²

Substratet

Pa veshje, me trajtim me inkjet, me veshje me inkjet, pa veshje offset, me veshje offset, skeda

Konfigurim standard

1 Modul i Futjes të Letrës (PIM), PIM Standard ose PIM-XL


1 stivosës me kapacitet të lartë

Opsional

Moduli i dytë dhe i tretë i hyrjes së letrës, PIM ose PIM-XL standard


Sitvosësi i dytë me kapacitet të lartë

Madhësitë e letrës

203 x 203mm - 488 x 320mm


178 x 254mm (me guidë opsionale)


350 x 500 mm ose 353 x 500 mm me PIM-XL

Kapaciteti i letrës

4600 fletë A4 (80 g/m2) me një PIM


9200 fletë A4 (80 g/m2) me dy PIM


13,800 fletë A4 (80 gm2) me tre PIM

MODUL I FUTJES TË LETRËS STANDARD (PIM)

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1.700 fletë (80 gsm)

Kapaciteti Standard i Letrës

4,600 fletë

Madhësia e Letrës

203 x 203 mm - 488 x 320 mm


178 x 254 mm (me guidë opsionale)

Përmasat (GjxThxL)

987 x 1015 x 1040 mm

Pesha

240 kg

MODUL I FUTJES TË LETRËS XL (PIM-XL)

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1.700 fletë (80 gsm)

Kapaciteti Standard i Letrës

4,600 fletë

Madhësia e Letrës

Sirtari i sipërm: 203 x 203 mm - 488 x 320 mm


Të gjitha tabakatë e tjera: 350 x 500 mm ose 353 x 500 mm (fikse)

Përmasat (GjxThxL)

987 x 1015 x 1040 mm

Pesha

240 kg

STIVUES ME KAPACITET TË LARTË

Stivat

2 x 3,000 fletë (80gsm) për stivues

Përmasat (GjxThxL)

899 x 745 x 1040 mm


899 x 1250 x 1040 mm me sirtarin stivues të nxjerrë

Pesha

Bosh 140 kg, plot 300 kg

KONTROLLUES PRISMASYNC

Lidhshmëria e rrjetit

2 x 10 gigabit Ethernet (10/100/1000 Base-T)


TCP/IP (LPR /LPD, 9100 Socket), Static IP / Auto-IP (DHCP), IPv4, IPv6 (vetëm në modalitetin Printim dokumentesh)

Faqja e Përkshkrimit në Gjuhë

PDF 1.7 (Shtesa niveli 3), PDF-X (mbështetja për APPE 3.x RIP), PDF/VT (Niveli 1), PPML, IPDS IS/3

Paraqitja e punës

lpr, Hotfolders me WebDAV, fisha (transmetimi), JDF/JMF (me përshtatës), IPP 2.0

Protokollet

SNMP v1, SNMP v3, Host Resources MIB, MIB II, Printer MIB, Job Monitoring MIB, Job Management MIB (partially)

Bibliotekat e ngjyrave të pikave

PANTONE+ Solid (me veshje dhe pa veshje), PANTONE GOE (me veshje dhe pa veshje), HKS (K,N), HKS (K,N) 3000+, PANTONE+ Solid 336 New (me veshje dhe pa veshje)

KËRKESAT E LIDHJES

Siguresa e lidhjes (EU)

230/400 VAC, 100A; 100-240 VAC, 13-20A; 200-240 VAC, 13-20A

Konsumi i energjisë - Printim (EU)

22 kW

Konsumi i energjisë - Gatishmëri (EU)

13,5 kW

Ajër i kompresuar

8-12 bar, i thatë dhe pa vaj

Ujë çezme

Trysnia maksimale 8 bar, 1 - 40°C

MJEDISI

Temperatura

Gama optimale 20–26 °C

Lagështia

Gama optimale 30–50 °C

Zhurma e punimit

Printimi 71 dB, Në gatishmëri 61 dB

TË DHËNAT FIZIKE*

Gjatësia x Gjerësia x Lartësia

8800 × 2750 x 2400 mm

Pesha

Afro 7000 kg

Mohimi i përgjegjësisë

* Të dhënat fizike jepen për një konfigurim standard që përfshin një PIM dhe një Stivosës me kapacitet të lartë

* Të dhënat fizike jepen për një konfigurim standard që përfshin një PIM dhe një Stivosës me kapacitet të lartë