Océ ProStream

Printime me cilësi të lartë me shpejtësi inkjet në një gamë të gjerë të materialeve multimediale.

Océ ProStream

Rezultate me cilësi të shkëlqyer të printimit inkjet

Një lloj i ri i printerit inkjet me furnizim të vazhdueshëm, i shpejtë dhe me produktivitet të lartë që ndërthur ngjyrat e gjalla të printimit offset me larminë e të dhënave të ndryshme të printimit dixhital. Ideal për aktivitete që kërkojnë shpejtësi deri në 80 m/min me gjerësi rrjete 565 mm.

Shikoni specifikimet e plota

Océ ProStream Front

Shikoni të gjitha veçoritë

Produktet përkatëse